Giant Propel Advanced

De full-carbon racefiets

De Propel Advanced is de full-carbon racefiets van Giant. Met een frame gericht op efficiëntie en totale controle is deze aero racefiets gemaakt voor de fanatieke fietser die het maximale uit zichzelf en zijn materiaal wil halen.

Lees meer

8 producten

per pagina

Propel Advanced de aero raket

Michael Matthews en Dylan Groenewegen bewezen de ongekende klasse van de nieuwe Propel al in de Tour van 2022. Deze vernieuwde Propel is ruim 200 gram lichter en 9,2% aerodynamischer dan z'n voorganger! De via het stuur en balhoofdbuis geïntegreerde kabels zorgen voor een strak uiterlijk en meer aerodynamica.

Alles is er in dit nieuwste model aan gedaan om aero-voordeel te bieden. De Contact SL stuur/stuurpen combi en Vector zadelpen lijken details, maar zijn voor de profs bruikbare seconden winst. De Advanced SL is dé fiets van de profs met Dura Ace Di2 systeem. Daaronder kom je uit bij de Propel Advanced Pro met SRAM Force eTap AXS of Shimano Ultegra Di2 groep. De nóg meer voor het brede publiek bereikbare modellen zijn de Advanced 1 en 2

De Giant Advanced Propel 2 wordt geleverd met een Shimano 105 groepset en hydraulische schijfremmen. Terwijl de Giant Advanced Propel 1 wordt geleverd met SRAM Rival eTap AXS en hydraulische schijfremmen. De banden zijn voorbereid op tubeless en gaan tot een max van 28mm, zoals een echte racefiets betaamt. Door deze opties is de Propel geschikt voor alle fietsers die op zoek zijn naar een fiets waarmee ze kunnen domineren op de weg!

Giant Propel 2023

Laat je inspireren door de door Giant zelf gemaakt video. Deze aerodynamische raket is gebouwd voor snelheid.