Giant Defy Advanced

Combineer comfort met snelheid

Ben je op zoek naar een racefiets die comfort combineert met snelheid? Dan is de Giant Defy Advanced de fiets die je moet proberen. Het carbon frame en de endurance elementen maken dit tot een racefiets voor vele comfortabele kilometers onder alle weersomstandigheden.

Lees meer

5 producten

per pagina

<strong>Giant Defy Advanced</strong>, de racefiets voor <u>comfortabele</u> kilometers.

Giant Defy Advanced, de racefiets voor comfortabele kilometers.

De Giant Defy Advanced is de fiets voor de fietser die op zoek is naar endurance fiets waar je vele comfortabele kilometers op kunt maken. De D-Fuse zadelpen en het stuursysteem, werken fantastisch samen met het frame van Advanced-Grade Composite Carbon om zo veel mogelijk schokken en trillingen te absorberen. Hierdoor biedt de Defy Advanced een kilometer na kilometer een soepele rit.

De Giant Defy Advanced modellen worden afgemonteerd met een mechanische Shimano groepset. De Defy Advanced Pro 1 wordt afgemonteerd met de Shimano Ultegra Di2, de Defy Advanced Pro 2 AXS wordt afgemonteerd met de SRAM RIval eTap AXS en de Pro 2 Ultegra wordt afgemonteerd met de mechanische Shimano Ultegra groepset. Alle Defy Advanced modellen zijn voorzien van hydraulische schijfremmen en een tubeless Giant Wheel System, inclusief tubeless ready banden voor verhoogde snelheid en een kleinere kans op lekrijden.