Giant Contend

Endurance en razendsnelle acceleratie

De Giant Contend is de fiets voor mensen die hun weg ervaring naar een hoger niveau willen tillen. Gericht op endurance en razendsnelle acceleratie, de Contend is geschikt voor iedereen van de beginnende fietser tot de ervaren kilometervreter.

Lees meer

9 producten

per pagina

<strong>Giant Contend</strong>, de fiets voor enthousiaste rijders

Giant Contend, de fiets voor enthousiaste rijders

De Giant Contend serie is er voor de enthousiaste fietser die op zoek is naar een endurance geometrie en een snelle acceleratie. Of je nu aan het trainen bent voor een meerdaagse toertocht of wil genieten van het mooie Twentse landschap, de Giant Contend is de fiets om je op weg te helpen met wielrennen.

De Contend is gemaakt van hoogwaardig aluminium en het frame is ontwikkeld voor een stabiel allround rijgevoel waarbij een endurance positie gecombineerd wordt met een snelle acceleratie. Alle fietsen worden afgemonteerd met mooie Shimano groepsets. De Disc versies van de Contend worden uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, de andere versies maken gebruik van de klassieke velgremmen.  Verder is hij beschikbaar in modellen die een maximale bandbreedte van 38mm mogelijk maken waardoor je onder alle omstandigheden stabiel kunt fietsen.