Giant Anthem

Vliegen over de single tracks

De Giant Anthem is een full-suspension mountainbike die eigenlijk maar 1 ding wil; racen! Of je nou over single tracks vliegt of snelheid wil maken op een breder pad, de Anthem helpt je daarbij.

Lees meer

3 producten

per pagina

<strong>Giant Anthem</strong>, full-suspension <u>XC racemachine</u>

Giant Anthem, full-suspension XC racemachine

De Giant Anthem serie is er voor de mountainbiker die opzoek is naar snelheid en controle tijdens zijn of haar ritten. De Anthem geeft je het gevoel alsof je als een prof over de meeste mountainbike routes rolt. De full-suspension zorgt er voor dat je alle hobbels en sprongen goed kunt opvangen en stabiel kunt blijven rijden. 

Het frame van de Anthem 29 2 wordt uitgevoerd in ALUXX SL-Grade Aluminum, de rest van de modellen worden uitgevoerd in Advanced-Grade Composite Carbon. Deze frame uitvoeringen zorgen voor een lichtgewicht fiets met een agressieve geometrie voor mooie versnellingen en steile klimmen. De Giant Anthem wordt voorzien van 29 inch wielen, die samen met het geometrie van het frame zorgen voor snelheid en stabiliteit op elk terrein. Alle Anthems worden afgemonteerd met speciale mountainbike groepsets van Shimano en Sram. De Anthem Advanced Pro 29 0 wordt zelfs geleverd met de elektrische Sram XX Eagle AXS groepset.