Giant Anthem

Vliegen over de single tracks

De Giant Anthem Advanced Pro 29 is een full-suspension mountainbike die eigenlijk maar 1 ding wil; racen! Of je nou over singletracks vliegt of snelheid wil maken op een breder pad, de Anthem helpt je daarbij.

Lees meer

3 producten

per pagina

Giant Anthem 2022 | Full-suspension racemachine

De Giant Anthem Advanced Pro serie is er voor de mountainbiker die opzoek is naar snelheid en controle tijdens zijn of haar ritten. De Anthem geeft je het gevoel alsof je als een prof over de meeste mountainbike routes rolt. De full-suspension zorgt er voor dat je alle hobbels en sprongen goed kunt opvangen en stabiel kunt blijven rijden. 

De Giant Anthem Advanced Pro kent 4 modellen die vooral verschillen in afmontage. De toevoeging 29 staat voor de wielmaat. De Anthem Advanced Pro 29 0 is het meest hoogwaardige model met SRAM XX Eagle AXS elektronisch schakelen, Quarq Powermeter, DT Swiss XRC wielen en de beste vering en demper van Fox. Daaronder zitten de Anthem Advanced Pro 1 met Shimano Deore XT, de Anthem Advanced Pro 2 met Shimano SLX en de Anthem Advanced Pro 3 met Shimano Deore afmontage. Ook de gebruikte achterdemper, voorvork en wielen verschillen per model. 

Carbon mountainbikes

Wat alle modellen gelijk hebben is het carbon frame, gebouwd met Advanced Composite Technology. Het meest hoogwaardige carbonsoort van Giant. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van het FlexPoint Pro Suspension systeem. Een superlicht veersysteem met 100 mm veerweg op het achterwiel.

Giant Anthem Advanced Pro video

Beelden zeggen meer dan woorden, laat je daarom inspireren door Giants productvideo hieronder.