Gazelle Ultimate

Ultiem gevoel van vrijheid

De Gazelle Ultimate vertegenwoordigd de ultieme kwaliteit van Gazelle. De Gazelle Ultimate is een hoogwaardige E-bike waarbij de nadruk is gelegd op de afwerking van de fiets. Naast een hoogwaardig frame worden er ook hoogwaardige onderdelen gemonteerd op de Gazelle Ultimate. Met de Gazelle Ultimate fiets je met gemak naar het werk, en geniet je van jouw dagtocht in het weekend. 

Lees meer

12 producten

per pagina

Gazelle Ultimate verschillende modellen

De Gazelle Ultimate is er in verschillende uitvoeringen. Wat ze allemaal gelijk hebben: een dynamisch en hedendaags ontwerp. Kabelintegratie door het balhoofd en prachtige integratie van zowel de middenmotor als de accu. De PowerTube accu van standaard 500Wh zorgt samen met de Bosch motor voor een ideaal zwaartepunt. Geniet van de stabiele wegligging en ultieme stijfheid van het frame. 

De Ultimate heeft een vrij sportieve houding, maar is aan te passen door de verstelbare stuurpen makkelijk bij te stellen is. 

Gazelle Ultimate C8+ en C8+ Connect

De C8+ en C8+ Connect hebben in tegenstelling tot de andere modellen geen Bosch Smartsystem, maar het e-Bikessytem. Een Bosch Active Line Plus motor met 50Nm koppel, Bosch Purion boordcomputer en standaard 500Wh PowerTube accu voor idealiter 145km. fietsplezier. De e-bike wordt aangedreven door Gates riem met Centertrack. Schakelen en remmen met Shimano kwaliteit met een 8-speed versnellingsnaaf van de Nexus-lijn en hydraulische schijfremmen.

De Connect uitvoering is uitgebreid met Gazelles diefstalbeveiligingssysteem. Maak gebruik van de Gazelle Connect app om de locatie van je fiets te volgen. Maar ook de e-bike status is te volgen via die app. Met de Gazelle Connect verzekering, wordt jouw fiets opgespoord na diefstal.

 

Gazelle Ultimate C380

380 staat voor het schakelsysteem van Enviolo. Dit traploze systeem schakelt zonder de bekende klikjes. Je kunt het beter ervaren dan uitleggen. Schakelen vanuit stilstand is geen probleem. Deze variant wordt aangedreven door een Gates riem, waarmee je zo'n 3 tot 4 keer langer kunt genieten zonder te vervangen in vergelijking met een ketting.

De nieuwste ondersteuning van het Bosch Smartsystem met een Performance Line Smart middenmotor met 75Nm koppel, Bosch Kiox 300 display en PowerTube accu van 500Wh (standaard) of 625Wh. 

Gazelle Ultimate C5 

Deze uitvoering is voorzien van Shimano Nexus 5-speed naafversnellingssysteem. Dit systeem is speciaal voor e-bikes ontwikkeld en is daardoor ideaal voor een e-bike met krachtige motor. Dit krachtige motor van de C5 is een Bosch Performance Line Smart motor met 75Nm koppel. Het Smart systeem bestaat naast de motor uit een standaard 500Wh PowerTube accu, of 625Wh tegen meerprijs. Op het Kiox 300 display lees je alle gegevens af en is zelfs navigatie mogelijk bij verbinding met je smartphone.

Een Gates riem met Centertrack en hydraulische schijfremmen geven de e-bike een onderhoudsarm en robuust karakter voor vele plezierige kilometers.

Gazelle Ultimate T10

De meest sportieve uitvoering is de T10. Deze komt met derailleurversnellingen, waarmee je gemakkelijker heuvels bedwingt. Als je een actieve fietser bent die graag lang fietst, dan is de T10 een logische keuze. Schakelen en remmen met de hoogwaardige kwaliteit van Shimano. De Deore 10-speed versnellingen geven je een groot bereik aan verzetten met een 11-42 cassette achter en 38-tands blad aan de voorzijde.

Verder is de T10 vergelijkbaar met de C5 en C380 met Performance Line Smart motor, Kiox 300 display en 500Wh accu de te upgraden is naar 625Wh.