Gazelle Orange HMB

Comfortabel en luxe

Een allround e-bike met als niet-elektrische uitvoering al decennialang met trots wordt gereden. Deze HMB uitvoering wordt ondersteund door een Bosch middenmotor. De Orange staat garant voor gebruiksgemak, met onder meer een MIK-bagagedrager.

Lees meer

3 producten

per pagina

Gazelle Orange HMB verschillen

Iedere Orange is voorzien van gemaksopties, zoals een MIK-bagagedrager om een mand of tassen eenvoudig te monteren. Een dichte kettingkast, onderhoudsarme naafversnellingen, een brede lage instap en comfortabele rechtop geometrie. De zadelpen en voorvork zijn verend, zodat schokken worden opgevangen.

Allemaal hebben ze een accu in de bagagedrager van standaard 300Wh. Upgrade tegen meerprijse naar 400 of 500Wh is mogelijk. Wat zijn dan de verschillen?

C7+Shimano Nexus 7-speed versnellingen - telescoopvering in voorvork 40mm veerweg - Bosch Active Line 40Nm motor - losse koplamp boven spatbord
C8 | Shimano Nexus 8-speed versnellingen - vering in balhoofd 30mm veerweg - Bosch Active Line Plus 50Nm motor - geïntegreerde koplamp in spatbord

De C8 Connect is uitgerust met Gazelles diefstalbeveiligingssysteem. Registeer je fiets in de Gazelle Connect app en geniet van alle veilighieds- en gemaksopties die erbij horen.