Gazelle Miss Grace HMB

Altijd maximaal gestyled de weg op

Met de Miss Grace HMB fiets je stijlvol door de stad. Elegant én stoer in een enkele fiets, met ondersteuning van een Bosch middenmotor. En je neemt mee wat je wil, op de praktische voor- en achterdrager is plek voor genoeg.

Lees meer

1 product

per pagina

Gazelle Miss Grace HMB C7

De elektrische variant van de Gazelle Miss Grace is al net zo hip en elegant als de versie zonder motorondersteuning. Deze gracieuze e-bike heeft een Bosch Active Line middenmotor met 40Nm koppel die je moeiteloos door de stad manoeuvreert. Met een 300Wh accu, die te upgraden is naar 400 of 500Wh, rij je in het gunstigste geval 90 km. Voldoende voor je ritten door stad. De minimalistische Purion boordcomputer is eenvoudig te bedienen met je duim. 

De details maken van de Miss Grace de elegante e-bike die het is. Met onder meer een frameplaatje met subtiele belettering op de buis. Een stevige, brede voordrager en een achterdrager geven je voldoende pakruimte voor een dagje shoppen. Door het stuurslot en de dubbele pootstandaard zet je de fiets gemakkelijk weg, ook met beladen voordrager. C7 staat voor 7 Shimano Nexus naafversnellingen, onderhoudsarm en voldoende opties voor de stad.