Gazelle Medeo

Sportief fietsen met comfort

Het kan! Een combinatie van het beste van de twee werelden van comfort en sportieve prestaties. De stijl en prestaties van een sportieve fiets en het gebruiksvriendelijke van een stadsfiets. Navigeer soepel door de stad en verleng je reis met een omweg over prachtige plattelandswegen! 

Lees meer
Gazelle Medeo?>

3 producten

per pagina

Gazelle Medeo T9 en T10 HMB

De Medeo, the best of both worlds, is er in 9- en 10-speed e-bike. Altijd met derailleurversnellingen van Shimano. De 10-speed heeft Deore afmontage. Kies je voor een versnelling minder, dan krijg je daarvoor een Shimano Alivio groepset. 

Sportief, krachtig en wendbaar

Het wendbare en sportieve gedrag heeft de Medeo vooral te danken aan het ontwerp van aluminium met lichte sloping frame. Doordat de onderbuis in het balhoofd doorloopt is de Medeo super wendbaar. Hydraulische schijfremmen van Shimano brengen je gedoseerd en vertrouwd tot stilstand. De Bosch Performance Line middenmotor met 65 newtonmeter koppel is krachtig en geruisloos. In combinatie met de 9- of 10-speed versnellingen is de Medeo ook zeer geschikt voor de ritten die over heuvels gaan.

De stad in

Met de brede banden, geveerde voorvork en comfortopties is de Medeo ook prima geschikt voor de stad. Standaard met spatborden en kettingkast om je te beschermen tegen vuil en water. Solide voor- en achterverlichting verplichten je niet voor het donker thuis te zijn. En met het vaste slot en de standaard zet je de fiets gerust even weg om de stad te verkennen.