Gazelle Bloom HMS

Familiefiets, transportfiets en lifestyle bike in één

De Gazelle Bloom is een veilige, vertrouwde en stoere transport- en familiefiets die alle omstandigheden de baas kan met comfortabel rijgedrag. Fiets alleen, met je bagage of met bagage en 1 of 2 kinderen!

Lees meer

2 producten

per pagina

Bloom | de ideale familiefiets

Kies uit een gewone transport- / familifiets of de elektrische variant. Welke je ook kiest de Gazelle Bloom rijdt onder alle omstandigheden moeiteloos en comfortabel. Er is plek voor bagage, een mand en 1 of 2 kinderen. Door de lage instap is op- en afstappen makkelijk, wel zo doordacht wanneer je fiets volgeladen is. Door het stuurslot en de dubbele pootstandaard stal je de fiets veilig en stabiel.

Gazelle Bloom HMS C7 vs. C380

De Gazelle Bloom C7 en C380 hebben veel overeenkomsten. Shimano STEPS middenmotor met een LCD display met eenvoudig en compact menu en een standaard 418Wh accu die te upgraden is naar 630Wh. De e-bike geoptimaliseerde ketting zit netjes in de kettingkast verborgen zodat je weinig onderhoud hoeft te plegen. Maar wat is nou het verschil tussen de Bloom HMS C7 en C380? Een aantal dingen, namelijk:

C7 | 27 kg - Nexus 7-speed versnellingsnaaf - Shimano STEPS E5000 40Nm koppel 
C380 | 26 kg - Enviolo traploze versnellingsnaaf - Shimano STEPS E6100 60Nm koppel