Gazelle

Gazelle, zodat je blijft fietsen

Broekhuis Fietsen heeft een ruim assortiment Gazelle fietsen op voorraad. Mocht je een e-bike of stadsfiets willen kopen, wij hebben deze voor jou! In onze winkels kun je een proefrit komen maken en onze deskundige collega’s vertellen je alles over de fiets waar jij interesse in heeft.

Lees meer

Producten 1-12 van 89

per pagina

Gazelle –<strong> Al meer dan 125 jaar</strong> een koninklijk, Nederlands fietsenmerk.

Gazelle – Al meer dan 125 jaar een koninklijk, Nederlands fietsenmerk.

De oprichters zijn in 1892 begonnen met het importeren en verkopen van ‘fietsen’. Deze fietsen werden uit Engeland gehaald en in Nederland doorverkocht en onderhouden. De naam Gazelle wordt in 1900 voor het eerst gebruikt voor het werven van personeel, vanaf 1902 kregen de fietsen ook deze naam. In 1907 zag de welbekende merknaam Gazelle het levenslicht. Deze naam wordt nu nog steeds gebruikt voor deze Nederlandse fietsenproducent.

In 1992 krijgt Gazelle, als enige fietsenmerk, het predicaat koninklijk voor de naam. Sindsdien gaat het merk dus verder onder de naam Koninklijke Gazelle.

De Gazelle kwaliteit

Gazelle fietsen staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Het imago dat ze hebben is dat ze jaren mee gaan en dat is ook zo. Met een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen, stadsfietsen en hybride fietsen, is er voor iedereen wel iets te vinden bij Gazelle. De Gazelle Ultimate, Grenoble en Orange prijken steevast hoog op de lijstjes van de meest populaire fietsen van Nederland.

Kortom, ben je op zoek naar een Gazelle? Kijk dan niet verder en koop deze bij Broekhuis Fietsen!