Cervélo racefietsen

Aerodynamica en stijfheid

De laatste jaren zijn de Cervélo racefietsen niet meer weg te denken uit het profpeloton. Sinds de beginjaren '00 deden ze hun intrede en behaalde vele successen. Anno nu met Nederlands' grootste profploeg rijdend op de Cervélo zijn de racefietsen weer populairder dan ooit.

Lees meer

7 producten

per pagina

De leiderstrui claimen, een klim overwinnen, grenzen verleggen tijdens het rijden met vrienden. En naast deze fysieke beproevingen is er nog iets dat Cervélo drijft: de passie voor de open weg. Cervélo is de toonaangevende Canadees-Nederlandse fabrikant die al in de zero's positief opzien baarde met de Soloist, waar oa. Team CSC successen meer boekte.

Aero, comfort en prestatievermogen

Iedere fiets wordt gemaakt met oog voor detail en prestaties. Zo worden verschillende series ontwikkeld met verschillende doelen. Licht en snel, aerodynamisch en snel, comfortabel en snel? Snelheid komt altijd terug in de fietsen van Cervélo. De engineers ontwikkelen altijd met het oog op snelheid en daarnaast nog een andere kwaliteit.

Zo laat de Caledonia zich slecht in een bepaalde hokje plaatsen. De fiets is ontwikkeld voor de rijder die comfortabel lange afstanden wil afleggen. Hij kan hoge snelheden aan, geeft je maximaal plezier en kent grenzeloze mogelijkheden.