Cannondale Tesoro

De perfecte fiets voor woon-werkverkeer

De Cannondale Tesoro is de perfecte fiets voor  woon-werkverkeer. Zo is de fiets licht, stijf en beschikt die over hoogwaardige verlichting. Het is dan ook niet voor niets onze best verkochte woon-werkfiets. 

Lees meer
Cannondale Tesoro?>

4 producten

per pagina

<strong>De stabiele</strong> stadsfiets

De stabiele stadsfiets

Wanneer je zware fietstassen aan de achterdrager hangt vormt dit geen enkel probleem. Doordat de achterdrager vast zit aan het frame en uit één stuk is gemaakt is die ongelooflijk stabiel. Hierdoor wordt deze fiets zelfs nog wel eens gebruikt door vakantiefietsers. Gebruik je de fiets dus voor woon-werkverkeer maar ben je misschien ook van plan om wat lange fietstochten te maken dan is de Cannondale Tesoro de juiste fiets voor je. 

Naast de stabiele achterdrager zorgt de Shimano derailleurversnelling ervoor dat de fiets goed schakelt maar ook licht fietst. De directe aandrijving zorgt voor sneller accelereren en bovendien kun je er perfect de bergen mee in door de triple versnelling.

</strong>Comfortabel</strong> op weg

Comfortabel op weg

Verder beschikt de Cannondale Tesoro over aluminium spatborden waardoor je goed beschermd bent tegen nat wegdek maar zorgt dit ook voor een mooi en strak uiterlijk. De Tesoro uitvoering is er in een uitvoering met een vaste voorvork en één met een verende voorvork. De verende voorvork is Cannondale’s eigen Headshock die je wat meer comfort biedt. In vergelijking tot andere voorvorken die gemonteerd worden in vergelijkbare fietsen is de Headshock lichter, stijver en dempt beter. 

Kom snel langs in onze winkel om de Cannondale Tesoro te proberen. We hebben deze fiets vrijwel altijd in de winkel staan voor zowel dames als heren.