Cannondale SuperSix EVO

De absolute alleskunner!

De absolute alleskunner in het assortiment van de Cannondale racefietsen. Waar de vorige generatie SuperSix al meerdere malen uitgeroepen werd tot “Beste fiets van de wereld” is het nieuwe model nog lichter, stijver, aerodynamischer en comfortabeler geworden dan de vorige uitvoering.

Lees meer
Filter 1

3 producten

3 producten

per pagina

Cannondale <strong>SuperSix</strong> frame

Cannondale SuperSix frame

Het frame inclusief vork heeft een gewicht van slechts 1400 gram en behoort hiermee tot één van de lichtste schijfrem framesets op de markt. Bovendien hebben windtunnel testen uitgewezen dat het frame maar liefst 21% minder luchtweerstand heeft dan de vorige generatie. Hierdoor wordt deze fiets dan ook erg goed ontvangen in onder andere het profpeloton en wordt deze op alle terreinen ingezet. 

Cannondale staat bij veel van hun fietsen bekend om hun System-Integration wat wil zeggen dat ze zoveel mogelijk onderdelen op elkaar willen afstemmen. Dit hebben ze ook bij de nieuwe Cannondale SuperSix gedaan, denk hierbij aan de Hollowgram Knot wielen maar ook het Save stuur-stuurpen combinatie. Verder zorgt de Save zadelpen voor wat meer flexibiliteit waardoor trillingen en schokken beter worden opgenomen.

Zoals altijd is er een Hi-Mod uitvoering en een standaard uitvoering. De Hi-Mod versie is de ultieme racefiets en beschikt over nog lichter en stijver carbon dan de standaard uitvoeringen. De kabels lopen uiteraard intern door het frame waardoor de fiets een erg clean en strak uiterlijk krijgt.

<strong>De cannondale</strong> <u>snelheidssensor</u>

De cannondale snelheidssensor

Een andere leuke toevoeging op alle SuperSix modellen is de Cannondale snelheidssensor in het voorwiel. Dit zorgt voor altijd de juiste snelheid maar met de Cannondale app kunt u ook bijvoorbeeld zien hoeveel kilometer u gereden heeft. 

In onze winkels hebben we een ruime keuze aan SuperSix modellen staan en het is dan ook niet voor niets dat het één van onze bestverkochte racefietsen is. Kom dus snel langs in één van onze winkels in Enschede of Almelo. Bestel je de fiets liever rechtstreeks bij ons op de website dan krijg je de fiets volledig rijklaar thuis geleverd.