Cannondale CAAD Optimo

De perfecte aluminium racer

De volledig vernieuwde CAAD Optimo is de perfecte instapfiets. Met een geometrie en uitrustingskenmerken die rechtstreeks zijn afgeleid van de machtige CAAD12, zullen zijn racewaardige prestaties en prettige prijskaartje ervoor zorgen dat je in no-time verslaafd raakt aan fietsen.

Lees meer

3 producten

per pagina

Actiepakket voor beginnende wielrenners

Als je net besloten hebt een wielrenfiets aan te schaffen, komt er nog wat bij kijken om er volop van te kunnen genieten. Daarom hebben wij een speciale actie voor beginnende wielrenners.

Bij aanschaf van een Cannondale CAAD Optimo ontvang je een uniek start met fietsen pakket gratis. Zowel voor de CAAD Optimo 1, als de Optimo 2 en Optimo 3 is deze actie van toepassing. Ontvang onder anderen bandenlichters en een zadeltasje, pedalen een binnenband en een bidonhouder + bidon helemaal gratis!

Klik snel door naar 1 van de fietsen om de exacte actie te bekijken!

Exceptioneel prestatiegericht aluminium

Exceptioneel prestatiegericht aluminium

De SmartForm C2 Aluminium-constructie van de CAAD Optimo is ontworpen met behulp van het Tube Flow Modeling-ontwerpproces. Het resultaat is een lichtere fiets met een beter rijgevoel dan veel van de aluminium topmodellen van de concurrentie

Elite race geometrie

Met exact dezelfde geometrie als de CAAD12 en de SuperSix EVO, geeft de CAAD Optimo je een racewaardige handling en dito zitpositie.

Rij soepeler met SAVE

Flexibele zones in de achterste framedriehoek en de vork absorberen de schokken en geven een beter comfort en meer controle