Cannondale racefietsen

Een genot om mee op pad te gaan

Met het merk Cannondale heeft fietsenwinkel Ten Tusscher echt een top merk in huis. De race fietsen van Cannondale zijn zeer gebruiksvriendelijk, fantastisch om mee te rijden en gemaakt van de beste materialen. Kortom, de fietsen van Cannondale zijn uiterst veelzijdig en een genot om mee op pad te gaan!

 
Lees meer

Producten 1-11 van 35

Pagina
per pagina

Cannondale <strong>SystemSix</strong>

Cannondale SystemSix

Dit volledig system-integrated ontwerp geeft u in elke situatie zulke enorme adrenaline-kicks, dat zelfs de ’need for speed’ van de meest fanatieke die-hard wordt bevredigd.

Cannondale SuperSix EVO

De nieuwe SuperSix EVO is de meest geavanceerde racefiets die ooit is gemaakt! De balans tussen explosieve stijfheid, superscherp stuurgedrag, aerodynamica en lage gewicht geven op alle fronten het beslissende voordeel.

Cannondale <strong>CAAD Optimo</strong>

Cannondale CAAD Optimo

De volledig vernieuwde CAAD Optimo is de perfecte instapfiets. Met een geometrie en uitrustingskenmerken die rechtstreeks zijn afgeleid van de machtige CAAD12, zullen zijn racewaardige prestaties en prettige prijskaartje ervoor zorgen dat je in no-time verslaafd raakt aan fietsen.

Cannondale CAAD 13

Het nieuwe aluminium! Cannondale herdefinieert, met de CAAD13, de aluminium racefiets. De meest verfijnde aluminium racefiets die ooit gemaakt is, de CAAD13 is ongelofelijk licht, explosief stijf en onmogelijk stijf. De CAAD13 is de keus van echte kenners!