Cannondale Trail

Licht en levendig, stijf en energiek

De Cannondale Trail is gemaakt voor de bergen, maar is enorm veelzijdig. De fiets voor groot en klein. Verschillende wiel diameters maken deze fiets toegankelijk voor een breed prestatiegericht publiek! Een geavanceerd lichtgewicht frame is jouw toegangskaart tot offroad speelplezier! De nieuwe aluminium frames van de Trail zijn uitgerust met uitgekiende componenten waardoor deze mountainbikes het complete, trail-ready pakket aan boord hebben.

Lees meer

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Cannondale Trail in verschillende uitvoeringen

De Cannondale Trail is dé trailbike voor vele mountainbikers, van beginners tot gevorderden. Niet alleen verkrijgbaar als SE of SL, maar ook met de toevoeging van enkel een cijfer. De Trail 5, 6, 7 en 8 hebben geen toevoeging SE of SL. Maar ze zijn er wel in specifieke damesuitvoering, bijvoorbeeld de Trail Women's 6. 

Cannondale Trail SE vs. SL

Wat is het verschil in al die uitvoeringen? De SE is wat robuuster en stabieler en meer gemaakt voor zwaardere omstandigheden, met een 120mm verende voorvork. De SL is lichter, stijver en wendbaarder en is daardoor meer op snelheid gericht, met een 100mm verende voorvork.

De Women's versies hebben een geometrie die gericht is op dames. Tenslotte is er nog de NEO, vertrouwde Trail geometrie met alle kenmerken van de Trail en dan met een duwtje in de rug.