Cannondale Topstone

De mix tussen gravelracer en vakantiefiets

Wat is er nou mooier dan op pad gaan met een fiets waarmee je comfortabel op de weg maar ook in het bos mee kunt fietsen: dat is de Cannondale Topstone. De fiets is de absolute mix van een gravelracer die je voor wedstrijden kunt inzetten als de perfecte comfortfiets voor fietsvakanties.

Lees meer

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Carbon, aluminium en elektrisch

De Cannondale Topstone gravelbike is verkrijgbaar met carbon frame en met aluminium frame met carbon voorvork. Daarnaast is de carbon versie ook als Lefty beschikbaar. En zoek je een beetje meer ondersteuning? Kies dan voor de Topstone Neo, de e-gravelbike.

Bevestigingspunten voor bikepacking

De fiets is gemaakt voor lange tochten en fietsvakanties, daarvoor zijn de extra bevestigingspunten op de fiets aangebracht. Hierdoor kun je extra tassen, bidonhouders, spatborden en dragers monteren om zo genoeg mee te kunnen nemen tijdens je tocht.

Bredere banden

Cannondale heeft de Topstone Carbon ontwikkeld voor de fietser die zowel op de weg als in het bos wil fietsen, dit is dan ook de reden waarom Cannondale het frame zo heeft ontwikkeld dat je tot en met 40 mm brede banden kunt rijden voor meer grip en comfort op slechte paden.