Cannondale Topstone Carbon

De mix tussen gravelracer en vakantiefiets

Wat is er nou mooier dan op pad gaan met een fiets waarmee je comfortabel op de weg maar ook in het bos mee kunt fietsen: dat is de Cannondale Topstone Carbon. De fiets is de absolute mix van een gravelracer die je voor wedstrijden kunt inzetten als de perfecte comfortfiets voor fietsvakanties

Lees meer
Cannondale Topstone Carbon

5 producten

per pagina

<strong>KingPin</strong> Suspension

KingPin Suspension

Om zo comfortabel mogelijk de paden te bedwingen heeft Cannondale bij deze fiets de revolutionaire Kingpin Suspension geïntroduceerd. Dit systeem bied je een 30 mm vering vanuit de achterbrug en de SAVE zadelpen, zodat je comfortabeler en langer in het zadel kunt blijven zitten. Dit alles zonder daarvoor een demper te moeten gebruiken.

Bredere banden

Cannondale heeft de Topstone Carbon ontwikkeld voor de fietser die zowel op de weg als in het bos wil fietsen, dit is dan ook de reden waarom Cannondale het frame zo heeft ontwikkeld dat je tot en met 40 mm brede banden kunt rijden voor meer grip en comfort op slechte paden.

Bevestigingspunten

Bevestigingspunten

De fiets is gemaakt voor lange tochten en fietsvakanties, daarvoor zijn de extra bevestigingspunten op de fiets aangebracht. Hierdoor kun je extra tassen, bidonhouders, spatborden en dragers monteren om zo genoeg mee te kunnen nemen tijdens je tocht.

Extra’s

Naast al deze fantastische eigenschappen beschikt de Cannondale Topstone Carbon over interne kabelgeleiding, steekassen, dropper-post compatibiliteit en ligt de fiets super strak op de weg waardoor deze fiets elke pedaalslag perfect omzet in snelheid. De Cannondale Topstone Carbon is dan ook de absolute alleskunner!