Cannondale gravelbikes

Met Cannondale gravelbikes fiets je 365 dagen per jaar

Gravelbikes zijn de fietsen van het moment. Een tocht op de weg? Toch een stukje offroad? Met een Cannondale gravelbike kun je beide prima doen.

Lees meer

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Meer comfort, <strong>zelfde prestaties</strong>

Meer comfort, zelfde prestaties

Een racefiets heeft banden met een maximum breedte van 28mm, een cyclocrosser heeft een max van 33mm. Bij een gravelbike kijkt niemand vreemd op als je banden van 40mm monteert.

Je rolweerstand gaat wat omhoog maar je comfort ook. Gravelbikes kunnen vanwege de bredere banden 365 dagen per jaar in de meeste weersomstandigheden gebruikt worden.

Een gravelbike voor elke fietser

Cannondale heeft een gravelbike voor elk type fietser. Zoek je een sportieve fiets waarmee je wedstrijden kunt rijden en alles op prestatie richt? Dan is de Cannondale Supersix Evo wellicht iets voor jou. Zoek je een gravelbike met wat meer comfort, de mogelijkheid om accessoires te monteren en gewoon mooie ritten te maken? Dan raden we de Cannondale Topstone aan.

Cannondale <strong>Topstone</strong>

Cannondale Topstone

Wat is er nou mooier dan op pad gaan met een fiets waarmee je comfortabel op de weg maar ook in het bos mee kunt fietsen, dat is de Cannondale Topstone. De fiets is de absolute mix van een gravelracer die je voor wedstrijden kunt inzetten als de perfecte comfortfiets voor fietsvakanties.

Cannondale Supersix Evo SE

Een geavanceerde gravelbike, klaar voor de weg, modder en gravelpaden. Een gravelbike op het frame van de racemachine van Cannondale, de SupersixEVO SE. Wil je soepeler en strakker rijden? Strijden om elk podium? Dan is de het topmodel gravelbike van Cannondale echt iets voor jou.