Cannondale Tesoro Neo X

Kies voor vrijheid

Laat de files links liggen met deze Cannondale elektrische fiets. Deze on- en offroad Tesoro Neo X e-bike is compleet uitgerust met Bosch Smart System, SmartForm C1 aluminium frame en allround banden. 

Lees meer
Cannondale Tesoro Neo X?>

8 producten

Vanaf € 4.999,00
Vanaf € 4.399,00
Vanaf € 3.599,00
Vanaf € 4.950,00 Normale prijs € 6.199,00
per pagina

De Tesoro Neo is voorzien van grote banden die zorgen voor snelle, efficiëntere ritten met een balans van comfort en duurzaamheid. die zowel voor onroad als offroad geschikt is. De Cannondale Tesoro Neo X is met zowel hoog als laag frame (dames) te verkrijgen in vier verschillende uitvoeringen: de Tesoro Neo X1, de Tesoro Neo X2 en de Tesoro Neo X3 en Tesoro Neo X Speed. 

SmartForm frame en Bosch motor

Cannondale maakt gebruik van een volledig nieuw hydroformed aluminium frame voor de Tesoro Neo X. Het frame is licht en toch stijf, de kabels lopen mooi intern. De Cannondale Tesoro Neo X modellen zijn allemaal voorzien van Bosch motoren en interne Bosch accu's van 500Wh of 625Wh. Het top model kan tevens voorzien worden van een extra accu van Bosch door middel van het Dual Battery System.

Veelzijdigheid

Door zijn bredere banden, Powertube accu en Bosch middenmotor is de wegligging van deze Tesoro Neo X ongeëvenaard. Naast deze eigenschappen is er ook een verende voorvork gemonteerd waardoor ook slecht berijdbare paden geen probleem meer zullen zijn met deze Tesoro Neo X. Kom deze fiets snel bekijken bij Ten Tusscher Almelo en Enschede!