Cannondale Mavaro Neo

Een e-bike ontworpen uit passie

Niets is beter dan de vrijheid om lekker op pad te gaan, de wind in de rug te voelen en het avontuur tegemoet te rijden. De Cannondale Mavaro Neo e-bike is de perfecte combinatie van comfort, sportieve snelheid en stijlvol bewegen. Het verschil met de Mavaro serie is o.a. de fraai weggewerkte accu in het frame en het gemakkelijke instapframe voor hem en haar, jong en oud. 

Lees meer

12 producten

per pagina

Cannondale Mavaro Neo Frame en vork

Cannondale Mavaro Neo Frame en vork

De frames van de Cannondale Mavaro Neo maken gebruik van Cannondale’s Smartform C1-legeringconstructie, waardoor ze niet alleen licht maar ook sterk zijn. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt er in combinatie met de steekassen voor dat de fiets stabiel aanvoelt.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De Cannondale Mavaro Neo modellen zijn - afhankelijk van het model - uitgerust met een Bosch Active Line Plus of een Bosch Performance Line CX motor en een Bosch 500Wh of 625Wh accu. De fietsen worden voortgedreven door Shimano ketting met  derailleurs of naafversnellingen met Gates riemen.

Kortom, bent u op zoek naar een van de meeste moderne en beste e-bikes op de markt, zoek dan niet verder en kom naar Fietsenwinkel Ten Tusscher.