Cannondale Adventure Neo

Je nieuwe favoriete vervoersmiddel

De Cannondale Adventure Neo maakt van de dagelijkse dingen en avontuur. Jouw nieuwe favoriete vervoersmiddel voor de stad, maar ook voor alles daarbuiten. Ontsnap aan de files en de sleur en ga op avontuur. De super comfortabele Adventure Neo e-bike is vorzien van een sterke motor en brengt je met plezier van a naar b. 

Lees meer
Cannondale Adventure Neo?>

4 producten

per pagina

Adventure Neo maakt fietsen makkelijk

Gericht op comfort met een relaxte zithouding en krachtige ondersteuning van het Bosch e-bike systeem. De fiets werkt en jij kunt maximaal genieten en ontspannen. Afhankelijk van het model dat je kiest, kun je tot maximaal 160 kilometer op 1 acculading.

Comfort komt op de eerste plaats

Iedere Adventure Neo staat garant voor comfort. Comfortabele zitpositie, ondersteuning, zadel, verende zadelpen, brede banden en bij de Neo 1 en 2 ook met verende voorvork.

Adventure Neo met EQ van Equipped

Equipped wil zeggen dat de e-bike is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor ritten in alle omstandigheden en alle situaties. Woon-werk of weekendrit? Spatborden houden je schoon, bagagedrager voor je tas, verlichting en een standaard.

Adventure NEO video van Cannondale

 

Verschillen Adventure Neo 1 - 2 - 3.1 - 4

De Adventure Neo is er in 4 modellen. Wij zetten hiernaast de NEO 1 EQ - NEO 2 EQ en NEO 3.1 EQ met de belangrijkste verschillen naast elkaar. In een notendop hieronder beschreven:
De Neo 1 EQ is de meest luxe uitgevoerde met Shimano Deore 10-speed componenten en de beste Bosch e-bike onderdelen: Performance Line Cruise motor en 625Wh accu.
De Neo 2 EQ komt ook met Shimano, maar dan Alivio 9-speed en een Bosch Active Line Plus motor met 500Wh accu.
De Neo 3.1 EQ en Neo 4 zijn afgemonteerd met microSHIFT 9-speed versnellingssysteem. Het verschil bij de 3 en 4 is de gebruikte motor. Bij de Neo 3.1 EQ een Active Line Plus, bij de 4 een Active Line. En de Neo 4 s niet equipped.