Cannondale

Cannondale heeft een fiets voor elk type fietser

Cannondale staat voor innovatie. Innoveren doen ze al jaren. Bij Ten Tusscher stap jij in de wereld van Cannondale!

Lees meer

Producten 1-12 van 131

Vanaf € 1.249,00 Normale prijs € 1.499,00
Vanaf € 1.299,00
Vanaf € 1.099,00
Vanaf € 589,00
Vanaf € 679,00 Normale prijs € 799,00
Pagina
per pagina

<strong>Cannondale</strong> fietsen

Cannondale fietsen

Met het merk Cannondale heeft fietsenwinkel Ten Tusscher echt een top merk in huis. De elektrische fietsen van Cannondale zijn zeer gebruiksvriendelijk, fantastisch om mee te rijden en gemaakt van de beste materialen. Kortom, de fietsen van Cannondale zijn uiterst veelzijdig en een genot om mee op pad te gaan!

Cannondale heeft een fiets voor elk type fietser. Zoek je een sportieve fiets waarmee je snel op bestemming bent? Dan is de Cannondale Tesoro of Canvas wellicht iets voor jou. Zoek je een stadfiets waar je ook langere ritten mee kunt maken, dan raden wij de Cannondale Mavaro aan. Alle E-bikes van Cannondale zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en gemaakt voor puur rijplezier.

<strong>Cannondale</strong> het merk

Cannondale het merk

Cannondale heeft een gedreven groep mensen. En dat zijn ze altijd geweest. Cannondale is niet alleen gepassioneerd over het bouwen van de beste, meest innovatieve en prestatiegerichte producten, maar ze doen ook alles wat ze kunnen om de best mogelijke fietservaring te creëren. Fietsenwinkel Ten Tusscher is trots om de prachtige collectie te mogen voeren. Ieder jaar weet dit merk zichzelf weer te overtreffen, waardoor wij altijd opnieuw met passie ons vak kunnen uitvoeren.

Cannondale streeft continu naar vooruitang. Verbeteringen in de kleinste details maken het dat deze fietsen fabrikant tot de beste ter wereld behoort. Lees en bekijk hieronder meer over de unieke aspecten van het merk Cannondale. Weet u al voldoende? Het is ook mogelijk om gelijk naar de hele collectie te gaan door op onderstaande button te klikken.