Alpina

Alpina fietsen geven je kind een magische ervaring

Een nieuwe fiets is iets magisch voor een kind en Alpina helpt die momenten memorabel te maken. Alpina maakt fietsen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Vergroot de wereld van je kind en geef ze vrijheid met een Alpina fiets!

Lees meer
Alpina?>

Producten 1-12 van 16

Vanaf € 399,00
Vanaf € 419,00
Vanaf € 399,00
Vanaf € 419,00
Vanaf € 419,00
Vanaf € 319,00
Vanaf € 329,00
Vanaf € 439,00
Pagina
per pagina

Oerdegelijke Nederlandse kinderfietsen

Alpina is een oer-Hollandse fietsenfabrikant uit Zwolle. Alpina staat gelijk aan degelijke, innovatieve, hippe én supersterke kinderfietsen, gemaakt voor weer en wind. Alpina maakt kinderfietsen op maat en adviseert een fiets nooit 'op de groei’ te kopen. Een kind is een beginnende fietser en voor hen is het fijn zittend op het zadel met de voeten bij de trappers te kunnen en goed op en te kunnen stappen. Beide voeten moeten dus aan de grond gezet kunnen worden, wel zo veilig en vertrouwd!

Meten is weten

Alpina gaat uit van de kledingmaat i.c.m. lichaamslengte en de binnenbeenlengte i.c.m. zadelhoogte laagste stand (zie tabel). De binnenbeenlengte is een nauwkeuriger meting van de kledingmaat en lichaamslengte. De binnenbeenlengte meet je door met de voeten ongeveer 15 cm uit elkaar te gaan staan en vervolgens de maat op te meten tussen de grond en kruishoogte.

Alpina Cargo

Met de Cargo van Alpina neem je lekker veel spullen mee. Een hippe transportfiets, met voorrek en achterdrager. Zet er een kratje of mand op en het is perfect voor je schooltas of sportspullen.

Alpina Clubb

Een echte meidenfiets geïnspireerd op de nieuwste modetrends, met toffe prints en pasteltinten. Een handige achterdrager en een voordrager maken het vervoeren van je spullen eenvoudig.

Alpina Yabber

Een sportieve fiets die overal voor te porren is. Crossen door het bos, scheuren over straat of flaneren door het park. De looks van de Yabber zijn net zo stoer als de naam zelf.

Alpina Girlpower

Girlpower, voor actieve, stoere meiden. Met een sportieve uitstraling en zithouding en een lage instap, gehuld is frisse kleuren met sportieve prints.

Alpina Ocean

Een zomerse oceaanbries, maar dan het hele jaar! Hippe pasteltinten met gekleurde velgen en banden die het beachcruiser gevoel geven voor een ultieme strandervaring. Met handig mandje aan de voorkant voor speelgoed of schoolspullen.

Alpina Trial

Voor de stoere durfals voor wie de straat en de wijk niet speels genoeg is. Op naar de crossbaan! Met spatborden om de wasmachine geen overuren te laten draaien.

Alpina Rider loopfiets

De perfecte voorloper voor een echte trapfiets. Oefen je evenwicht en balans, vooruit bewegen en sturen. En ook nog eens een superhippe uitstraling!