Livio Enschedese Fietsvierdaagse 2017

Ten Tusscher Nieuws Leave a Comment

De Enschedese Fietsvierdaagse: Meer dan 1100 mensen fietsen elk jaar mee tijdens de fietsvierdaagse. Doet u van 25 tot en met 28 juli ook (weer) mee?

Dit jaar zal de Enschedese Fietsvierdaagse voor de 43e keer worden gereden. De organisatie is in handen van Livio. En ook dit jaar zijn er met zorg vier mooie routes uitgezet met een groot variëteit aan landschappen en gebouwen.

De routes gaan voornamelijk door Twente maar ook zal er in het de grensstreek van Duitsland worden gefietst. Ook is er op de eerste dag een stop bij onze fietsenwinkel en zal er koffie en cake klaar staan!
 

Afstanden

Er zijn drie afstanden: 30, 50 en 70 kilometer. De 30 en 50 kilometer is met pijlen uitgezet en iedere deelnemer ontvangt een route op papier.

Controleposten

Op de route zijn bij enkele café- restaurants controleposten ingericht voor het stempelen van de stempelkaart.

Inschrijven

Het inschrijven kan op de dag zelf bij het vertrekpunt op de Oude Markt in Enschede. Vertrek is mogelijk van 9.00 tot 12.00 uur. En de laatste controlepost op de Oude Markt sluit om 17.00 uur.

Tarieven

Verloting

De Fietsvierdaagse wordt op vrijdag 28 juli om 17.00 uur afgesloten met een loterij, met als hoofdprijs een fiets t.w.v. € 500,-. Deze wordt verloot onder de deelnemers die vier dagen hebben meegefietst.

EHBO voor fiets en fietser

Op de routes is EHBO aanwezig voor persoonlijk letsel of pech met de fiets.

Parkeren

In de Irenegarage in het centrum van Enschede kunt u tegen een gereduceerd tarief parkeren. Bij de inschrijvingstafel op de Oude Markt kan het parkeerticket worden ingeleverd en een kaartje worde gekocht tegen gereduceerd tarief van € 5,00.

Onbetaald parkeren kan buiten de singels, onder meer bij de Diekmanhallen aan de J.J. van Deinselaan 22. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van één van de gratis bewaakte fietsenstallingen.

Openingstijden stalling van Heekplein (onder de V&D)
08.00 tot 19.00 uur
Donderdags van 08.00 tot 22.00 uur

Openingstijden stalling de Graaff
08.30 tot 18.30 uur
donderdag 08.30 tot 05.00 uur

Opladen electrische fietsen
Tijdens de tochten is er de gelegenheid om op de controleposten de accu op te laden. Men dient wel zelf voor de oplader te zorgen.

Overnachten in Enschede

In Enschede en omgeving zijn uitstekende mogelijkheden voor overnachting. o.a. Hotels, bed & breakfast en diverse campings.

bron: livio.nl
Over de schrijver:

Ten Tusscher

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *