Cannondale <u>Lefty Ocho</u>?>

Cannondale Lefty Ocho

Cannondale staat voor innovatie. Innoveren doen ze al jaren. De Lefty en de BB30 techniek kennen de meeste fietsers al wel. En ook deze innovatie staat niet stil! Acht generaties Lefty vorken verder mogen we nu de nieuwe Cannondale Lefty Ocho introduceren! De Lefty staat voor messcherp stuurgedrag en maximaal veergedrag! De Lefty Ocho is nu nog beter!

Ultralichte voorvork

Een ultralichte voorvork met gewoon de beste eigenschappen! Soepeler en lichter dan ooit en geavanceerder dan iedere andere verende voorvork! Gebouwd om uit te dagen! Gebouwd voor liefhebbers!

Vering is beweging, hoe soepeler hoe beter. In combinatie met de juiste techniek van de vernieuwde demper past deze voorvork nog beter bij jou stuurgedrag! De doorontwikkelde naald lager techniek geeft u in elke bocht en onder elke hoek de mogelijkheid om gebruik te maken van uw maximale veerweg! Dat geeft comfort!

Slechts 1 kroon en 1 vorkpoot! Dat is uniek! En toch ongekende stijfheid in een ultralichte vork! Een taps toelopende vorkbuis voor volledige compatibiliteit en stijf en direct stuurgedrag! Deze Lefty is de koning, met één kroon.

Overal inzetbaar

Overal inzetbaar

Cannondale heeft de Lefty Ocho zo ontwikkelt dat deze in te bouwen is in bijna elke mountainbike! De oude 1 1/5e balhoofdbuis maat is vervangen voor de gestandaardiseerde tapered maat 1 1/8e naar 1 1/5e welke is afgebouwd met een standaard stuurpen die volledig uitwisselbaar is!

De Lefty Ocho is verkrijgbaar in een aluminium uitvoering en een Cannondale uitvoering! Beide uitvoeringen worden uitgerust met een ‘guide gard’ welke de vorkpoot beschermd, kabelgeleiding en een vernieuwde ‘stoplock’ bevestiging van de voor rem!

De Lefty Ocho is geïntroduceerd in een compleet vernieuwde Cannondale Scalpel Hardtail! De Cannondale hardtail heeft altijd grenzen verlegd! De nieuwe uitvoering gaat net dat stapje verder wat u verwacht van een nieuwe Cannondale! Geen enkele hardtail is zo stabiel en behendig tegelijk! Een lichter frame met nog lichtere lefty maakt dit een ultralichte XC fiets!

Nieuwste technieken

Nieuwste technieken

Met de focus op prestatievoordelen en het vergroten van het rij comfort is een fiets ontwikkeld voorzien van de nieuwste technieken! De F-Si zweeft over hobbels door een combinatie van de Lefty en de schokabsorberende achtervork! Een minder steile balhoofdhoek voor nog meer vertrouwen en stabiliteit terwijl uw comfort zone al achter u hebt gelaten! Klim gemakkelijker en daal veiliger af!

De asymmetrische achter brug geeft nu nog meer comfort. Deze SAVE technologie geeft iedere bereider een vertrouwder en behendiger gevoel dan ooit te voren! Deze Ai geïntegreerde achter brug geeft samen met de fraai weggewerkte zadelpen klem nu nog meer plezier in het bos! De achter brug maakt gebruik van een ‘speed release steek as’. Deze steek as is gemonteerd als een traditioneel steek as. Maar geeft u de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker uw wiel te verwisselen!