Larry vs Harry aka de Bullit

Larry vs Harry aka de Bullit

Wat een verschijning, deze geweldige elektrische bakfiets uit Copenhagen en inmiddels bekend in heel de wereld. Deze superieure bakfiets van Larry vs Harry noemen ze een 'Bullitt'. Werklieden gebruiken Bullitts om hun gereedschap te dragen, bezorg- en koeriersbedrijven gebruiken Bullitts in plaats van minivans, particulieren doen er boodschappen mee, halen hun kinderen op, vervoeren een hond... Noem het maar op en het kan met deze ultieme elektrische bakfiets!

Elektrisch en veelzijdig

Elektrisch en veelzijdig

De 'Bullitt' is er nu ook in een 'eBullitt'. Goed nieuws, want een elektrische versie van deze veelzijdige bakfiets is natuurlijk een uitkomst. Het 'STePS eBullitt-systeem' bevat een 250W, 36-volt elektrische aandrijving of motor, die u op weg om vlekkeloos naar uw bestemming te komen. De aandrijfeenheid produceert een maximumkoppel van 50 nm en weegt 3,2 kg, waardoor het een van de lichtste op de markt is.

De Bullitt is verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren en heeft tal van mogelijkheden op gebied van uitrusting en accessoires. Deze bakfiets wordt in de hele wereld gebruikt voor de meest uiteenlopende doelen. Met kinderen bijvoorbeeld is de 'Canopy' accessoire echt een geweldige uitkomst. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

De opties

De opties

Wij hebben altijd één of twee bakfietsen bij ons in de winkel staan. Dat betekent dat je altijd een proefrit kunt maken! Zou je de fiets meerdere dagen willen proberen? Dat is in overleg natuurlijk altijd mogelijk.

De Bullitt bakfiets van Larry vs Harry is op extreem veel mogelijke manieren te gebruiken. Er zijn veel mensen die er compleet hun eigen fiets van maken (zelfs rijdende keukens!). Natuurlijk is er ook van alles standaard te bestellen voor de meest gebruikelijke toepassingen. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over! Bekijk onderaan de pagina een paar leuke voorbeelden of bezoek het instagram account van Harry vs Larry en ontdek de vele mogelijkheden die deze bakfiets te bieden heeft.

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Misschien heb je wel één van de custom Bullitt bakfietsen rond zien rijden in Enschede. We denken graag met je mee, zodat je straks met de ideale (elektrische) bakfiets op stap gaat!

Hieronder staan de mogelijkheden waarmee je de Bullitt standaard kunt uitrusten.

Gewicht
Wist je dat de Bullitt bakfietsen de lichtste op de markt zijn? Daarom rijden mensen er zo graag op. Een complete fiets weegt slechts 22kg! Een eBullit weegt slechts 30kg. Dat is meer dan 10 kilo lichter dan de concurrerende elektrische bakfietsen!

Kwaliteit onderdelen
Dat lage gewicht gaat vast ten koste van de kwaliteit? Nee hoor, er worden enkel hoogwaardige producten gebruikt. Dat maakt de fiets geschikt voor alledaags gebruik. Met het Shimano elektronische schakelsysteem (Alfine of XT Di2) heb je ook nooit haperende versnellingen.

Actieradius
Valt er dan echt niks aan te merken op de eBullitt? Eigenlijk niet, de meeste klanten rijden met deze elektrische bakfiets zo'n 60km. In de ECO stand kun je zelfs 120 kilometer fietsen! Zou je de fiets goed zwaar beladen (max. van 180kg) dan kun je altijd nog zo'n 35 kilometer fietsen met maximale ondersteuning.

Prijzen
De reguliere Bullitt is leverbaar vanaf € 2610,-
Je kunt dan nog voor allemaal handige opties kiezen zoals een naafdynamo of riemaandrijving

De eBullitt is leverbaar vanaf € 5000,-
Je hebt dan een complete fiets met verlichting en slot!