Koga F3 6.0 2021

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
koga_f3_60_heren_2021

Als je een sportieve fiets zoekt met een luxe uitstraling dan hoef je niet verder te zoeken. De luxe allrounder die licht is en dankzij zijn interne, 11 versnellingen, versnellingsnaaf onderhoudsarm, dit is de F3 6.0. Uit de F3 serie is dit meest complete fiets voor de dagelijks rit uitgerust met een riemaandrijving. Meer informatie

koga_f3_60_heren_2021 ks654016 ks660018 ks663019
Vanaf € 1.999,00
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
Employee Photo

Heeft u vragen over dit product?

Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Koga F3 6.0 2021

Productomschrijving

Waarom is dit de fiets voor jou? Als je een optelsom maakt van functionaliteit, integratie en design krijg je de Koga F3. FORM + FUNCTION + FUN = F3 In het design zie je duidelijk dat dit niet een dertien in een dozijn fiets is, dit is een Koga. Als je een Koga fiets koopt krijg je niet zomaar een fiets die een fabriek uitrolt. Een Koga wordt door 1 monteur in zijn geheel opgebouwd. Dat is het stukje meesterwerk waar jij straks op rijdt. Door een volledige integratie van alle kabels in het frame zijn de kabels beter beschermd tegen alle weersinvloeden. Het ziet er ook nog eens goed uit. En om altijd en onder alle weersomstandigheden veilig te kunnen remmen is elke F3 uitgerust met Shimano schijfremmen. Remkracht wanneer jij dat wil en nodig kan hebben. De Koga Feathershock voorvering geeft een vertrouwd gevoel bij slecht wegdek, hij is ook nog eens een stuk lichter dan een standaard verende voorvork. De 6.0 is de meest luxe F3 van de serie die is uitgerust met een riemaandrijving. Een riem gaat wel drie langer mee dan een ketting. Het 6.0 model maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen wat zijn luxe uitstraling benadrukt.


Waarom jij blij wordt van dit product

Een luxe en sportieve fiets. De Koga F3 6.0   
  • Aluminium frame met geïntegreerde kabels en Feathershock voorvering. 
  • Riemaandrijving, duurzaam en onderhoudsarm
  • Shimano Alfine versnellingsnaaf 11-versnellingen
  • Schijfremmen voor een veilig gevoel
  • Schwalbe Anti Lek banden
Waarom jij blij wordt van dit product
Shimano Alfine

Shimano Alfine

De Shimano Alfine 8 of 11 naaf is een versnellingsnaaf die in het achterwiel gemonteerd is. Het basisprincipe is gelijk aan de vertrouwde drieversnellingsnaaf, maar de uitvoering staat op een hoger niveau. De 8 of 11 versnellingen zijn zeer direct te schakelen en schakelt soepel.
KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

De KOGA Feathershock voorvorkvering is een unieke innovatie en speciaal ontworpen voor de enthousiaste toerfietser. Sportieve uitstraling, comfort en bovendien veel lichter dan een standaard verende voorvork.
Uniek servicepakket

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op alle volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant 20 jaar lang slechts € 29,95 i.p.v. € 75!
Gratis Shortfit!

Gratis Shortfit!

Bij aanschaf van een fiets ontvang jij altijd een gratis shortfit! Met deze fietsmeting zorg je ervoor dat je comfortabeler en efficiënter gaat fietsen. Samen zorgen we ervoor dat je fietshouding optimaal is!

Specs Koga F3 6.0 2021

Merk Koga
Serie Koga F3
Fiets model Heren
Frame materiaal Aluminium
Groepset Shimano Alfine
Versnellingen systeem Naaf
Type shifter Mechanisch
Cassette CDC 24
Aantal versnellingen 1x8
Type aandrijving Riem
Product subgroep Hybride Fiets
Rem type Schijfremmen
Rem MT201
Voornaaf Shutter Precision PL-7
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in