Koga F3 3.0 2021

Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
koga_f3_30_dames_2021

Als je zowel een sportieve fiets zoekt als een voor puur praktische zaken dan hoef je niet verder te zoeken. De allrounder die licht is en dankzij zijn interne naafversnelling onderhoudsarm, dit is de F3 3.0. Uit de F3 serie is dit de fiets voor de dagelijks rit. Meer informatie

koga_f3_30_dames_2021 ks3l5919
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
Employee Photo

Heeft u vragen over dit product?

Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Koga F3 3.0 2021

Productomschrijving

Waarom is dit de fiets voor jou? Als je een optelsom maakt van functionaliteit, integratie en design krijg je de Koga F3. FORM + FUNCTION + FUN = F3 In het design zie je duidelijk dat dit niet een dertien in een dozijn fiets is, dit is een Koga. Als je een Koga fiets koopt krijg je niet zomaar een fiets die een fabriek uitrolt. Een Koga wordt door 1 monteur in zijn geheel opgebouwd. Dat is het stukje meesterwerk waar jij straks op rijdt. Door een volledige integratie van alle kabels in het frame zijn de kabels beter beschermd tegen alle weersinvloeden. Het ziet er ook nog eens goed uit. En om altijd en onder alle weersomstandigheden veilig te kunnen remmen is elke F3 uitgerust met Shimano schijfremmen. Remkracht wanneer jij dat wil en nodig kan hebben. De Koga Feathershock voorvering geeft een vertrouwd gevoel bij slecht wegdek, hij is ook nog eens een stuk lichter dan een standaard verende voorvork. De 3.0 is de voordeligste F3 van de serie. Hij is uitgerust met ketting en een Shimano 8 speed versnellingsnaaf. 


Waarom jij blij wordt van dit product

Een praktische en sportieve fiets. De Koga F3 3.0   
  • Aluminium frame met geïntegreerde kabels en Feathershock voorvering. 
  • Ketting in gesloten kettingkast, dus onderhoudsarm
  • Shimano Nexus versnellingsnaaf 8-versnellingen
  • Schijfremmen voor een veilig gevoel
  • Schwalbe Anti Lek banden
Waarom jij blij wordt van dit product
Uniek servicepakket

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op alle volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant 20 jaar lang slechts € 29,95 i.p.v. € 75!
Gratis Shortfit!

Gratis Shortfit!

Bij aanschaf van een fiets ontvang jij altijd een gratis shortfit! Met deze fietsmeting zorg je ervoor dat je comfortabeler en efficiënter gaat fietsen. Samen zorgen we ervoor dat je fietshouding optimaal is!
Koga F3 3.0 2021

Specs Koga F3 3.0 2021

Merk Koga
Serie Koga F3
Fiets model Dames, Unisex
Product subgroep Hybride Fiets
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in