Gazelle Chamonix S8 2022

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
gazelle_chamonix_s8_h8_heren_2022

De Chamonix S8 is de geweldige combinatie van een lichte stadsfiets en een sportieve toerfiets. Je kunt met deze fiets heerlijk licht en snel naar je werk fietsen, maar een toertocht in Twente zou met de Chamonix S8 ook prima kunnen. De Chamonix S8 heeft een mooie sportieve uitstraling en door de beltdrive is de fiets onderhoudsarm. Meer informatie

gazelle_chamonix_s8_h8_heren_2022 g2060 g2061
Vanaf € 1.299,00
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
Employee Photo

Heeft u vragen over dit product?

Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Productomschrijving

Wil je heerlijk licht en comfortabel fietsen? Dan is de Chamonix S8 geschikt voor jou. De fiets is onderhoudsarm door de beltdrive en daarom ook makkelijk schoon te houden. Moet je ineens stoppen; je kunt snel en adequaat remmen door de hydraulische remmen. Met de verstelbare stuurpen kan het stuur op elk moment worden aangepast  naar wat voor jou de comfortabele zitpositie is. 

De ontwerpers van de Chamonix S8 maken gebruik van het lichtgewicht aluminium. Dat is een hoogwaardig materiaal dat een laag gewicht combineert met een hoge duurzaamheid. Door de bijzondere eigenschappen van dit metaal treedt er ook geen roest op wanneer de lak per ongeluk beschadigd raakt.


Waarom jij blij wordt van dit product

  • Door de beltdrive is de Chamonix onderhoudsarm
  • Ontspanning en sportief gaan goed samen
  • Lichtgewicht constructie met 8 versnellingen
  • Remt uitstekend met hydraulische remmen
Shimano Nexus

Shimano Nexus

Het NEXUS schakelsysteem zit in de achternaaf. NEXUS kent de 3-, 5-, 7- en 8-speed. Het NEXUS systeem zorgt voor een hoog niveau op het gebied van design, kwaliteit en de functies van de groepset. De Shimano Nexus groepset wordt veel gebruikt bij transportfietsen, stadsfietsen en schoolfietsen.
Uniek servicepakket

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op alle volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant 20 jaar lang slechts € 29,95 i.p.v. € 75!
Gratis Shortfit!

Gratis Shortfit!

Bij aanschaf van een fiets ontvang jij altijd een gratis shortfit! Met deze fietsmeting zorg je ervoor dat je comfortabeler en efficiënter gaat fietsen. Samen zorgen we ervoor dat je fietshouding optimaal is!

Specs Gazelle Chamonix S8 2022

Merk Gazelle
Serie Gazelle Chamonix
Fiets model Heren
Frame materiaal Aluminium
Versnellingen systeem Naaf
Type shifter Mechanisch
Aantal versnellingen 1x8
Product subgroep Stadsfiets
Rem type Velgremmen
Zadel Selle Royal Freccia
Handvatten Ergon GC10
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in