Fietsvakantie <u>Inspiratieavond</u>?>
Wil je graag op fietsvakantie?

Fietsvakantie Inspiratieavond

Kom op woensdag 10 mei naar Ten Tusscher Enschede om je te laten inspireren over alles wat je nodig hebt voor een onbekommerde fietsvakantie. Met lezingen van Eigen-Wijze Reizen en Santos Bikes. En natuurlijk staan onze medewerkers voor je klaar om je alles te vertellen over vakantie fietsen en de geweldige fietstassen van Ortlieb.

 

Eigen-Wijze Reizen

We trappen deze avond met een presentatie van Eigen-Wijze Reizen.

Eigen-Wijze Reizen is een Enschedese onderneming die al ruim 30 jaar specialist is in onder meer fietsvakanties. 

Zij vertellen je met passie over hun werkwijze en verschillende fietsreizen. Of je nou een fietsreis langs de Achterhoekse kastelen wilt of langs de Deltawerken in Zeeland. Eigen-Wijze Reizen heeft voor iedere avonturier een passende reis. Ook als je naar bijvoorbeeld Portugal, Oostenrijk, Denemarken of een andere buitenlandse bestemming wil.

Eigen-Wijze Reizen logo

 

Santos Bikes Showroom Lisse

Santos Bikes

Speciaal voor deze avond komt Robbert Rutgrink, de oprichter en eigenaar van Santos Bikes, naar Ten Tusscher Enschede om een lezing te geven.

Santos begon 25 jaar geleden in een schuurtje in Lisse, maar is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist met zo'n 20 werknemers / fietsliefhebbers.

Deze avond neemt Robbert je mee in het verhaal achter Santos en wat het merk zo uniek maakt. Fietsen waarbij jouw wensen als topprioriteit worden gesteld, dat is de filosofie. Daarnaast kennen deze fietsliefhebbers ook vele fantastische fietsverhalen uit de praktijk, van zichzelf en van hun klanten die de hele wereld bestrijken met een Santos Bike.

Santos Bikes logo

 

Ortlieb waterproof fietstassen regenachtige trip dame op fiets

Ortlieb Waterproof fietstassen

Onze eigen specialisten vertellen je deze avond over de line-up van Ortlieb.

Ortlieb heeft voor iedere plek op de fiets een passende tas. Daarnaast staan Ortlieb tassen bekend als zeer duurzaam en waterproof. Dat zijn dé belangrijkste eisen voor een fietstas voor je fietsvakantie.

Ortlieb begon in 1982 met het maken van fietstassen en andere uitrusting die van bedenker Hartmut Ortlieb hélemaal waterdicht moesten zijn. Nog steeds is 100% waterproof één van de peilers waar Ortlieb op vaart, maar dan met de meest innovatieve technieken.

 

Andere vakantiefietsen

Uiteraard is ook het overige aanbod vakantiefietsen deze avond te bekijken.

Bekijk ook deze vakantiefietsen van Idworx en de (nieuwe) Koga WorldTraveller. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over deze trekkingfietsen.

 

Waar en wanneer vindt het evenement plaats?

Woensdag 10 mei
Ten Tusscher Enschede
Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
Adres: Oldenzaalsestraat 340

Wij zorgen voor een welkomstdrankje.


 

<strong>FIetsvakantie</strong> avond?>

FIetsvakantie avond

Maximaal 50 gasten, wees er snel bij!