BROMPTON VOUWFIETSENBROMPTON

Een Brompton vouwfiets is de beste stadsfiets voor dames en heren.

Hij is tot een klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. U kunt hem ook mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) en er is dus minder kans dat hij wordt gestolen.

Made for Cities

Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en bent u wendbaarder in het drukke verkeer. Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. U hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten. Bekijk deze fantastische ritten, waarin het uiterste uit de fiets wordt gehaald.

Elke Brompton is uniek

Elke Brompton wordt precies naar uw wensen op maat gemaakt. Kies zelf uw kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires. Alle Brompton fietsen worden in onze fabriek in Londen gemaakt. Er zijn 1200 onderdelen nodig om een gemiddelde fiets te maken. Veel hiervan zijn speciaal voor Brompton ontwikkeld.

Super eenvoudig opvouwen

Met dit slimme ontwerp kan de fiets in nog geen 20 seconden worden opgevouwen en uitgeklapt. Opgevouwen wordt de fiets een compact pakketje dat gemakkelijk kan worden gedragen of voortgetrokken en eenvoudig bijna overal kan worden opgeborgen. De ketting en de versnellingen zitten midden in dit pakket en kunnen zo niet met kleding en bagage in contact komen.

Beleef de stad heel anders

Met een Brompton komt u overal: hij is zo flexibel dat u, 24 uur per dag, meer van de stad kunt beleven. Wees niet langer afhankelijk van andere vormen van vervoer en zoek zelf uw weg in de stad. Op reis? Neem uw Brompton mee in het vliegtuig, in de trein of in de auto en om verre plaatsen te ontdekken.

Gebouwd voor uw veiligheid

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom wordt elke fiets met de hand gebouwd door ons uiterst bekwame team in onze fabriek in Londen. Dankzij de kleine wielen en de grote wendbaarheid kunt u snel wegrijden en behendig om paaltjes en andere obstakels heen manoeuvreren. U zit rechtop, zodat u goed zicht hebt op het overige verkeer. Als u 's nachts de weg op gaat, dan kunt u uit verschillende verlichtingsopties kiezen, met accu of met een naafdynamo, zodat u altijd duidelijk zichtbaar bent.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ervaar zelf hoe fijn de fiets rijdt. Kom naar onze winkel en maak een proefrit. Uiteraard staan onze gespecialiseerde medewerkers klaar om u alles te vertellen over deze unieke vouwfietsen.

Afspraak maken

Binnenkort..Brompton Electric

Vouw en berg uw elektrische fiets binnen veilig op. Klik de accutas los en laadt de accu op, thuis, op kantoor of onderweg. Het schoudertasontwerp is een technisch hoogstandje en bevat alle technologie en de nodige energie in een klein, licht en draagbaar pakket. Dit gaat iets bijzonders worden..