KOGA VAKANTIEFIETSEN


Nederlandse TOPKWALITEIT

De hoge kwaliteit vakantiefietsen van Koga met de alom bekende Worldtraveller en Grandtourer heeft Koga een collectie die u een probleemloze fietsvakantie bezorgt. Onze ruime voorraad Koga fietsen is te bekijken in onze vestiging in Almelo.

Worldtraveller

De alom bekende Koga Worldtraveller vakantiefiets biedt u een hoge kwaliteit frame met toponderdelen. Door de SLX derailleur afmontage komt u elke berg omhoog. Daarnaast zorgt de Tubus voor- en achterdrager ervoor dat u genoeg spullen mee kunt nemen met een stabiel gevoel. Dubbel gebuste velgen, kabelintegratie, brede banden en gladde lasnaden maken deze fiets af.

Grandtourer

Het kleinere broertje van de Worldtraveller is de Grandtourer. Net iets minder bredere banden en iets andere afmontage maakt deze fiets nog steeds zeer geschikt voor vakanties. Gaat u echter voor de meest uitgebreide Koga vakantiefiets dan komt u wel op de net wat luxere Worldtraveller uit.

KOGA Signature

Stel uw vakantiefiets helemaal zelf samen door middel van het Koga Signature systeem. U stelt de fiets helemaal zelf samen voor meer opties dan bij het standaard model. Zo kunt u de fiets bijvoorbeeld ook afmonteren met de geweldige Rohloff naaf.

Strak uiterlijk

De gladde lasnaden en de kabelintegratie zorgen bij de Koga vakantiefietsen voor een zeer strak uiterlijk. Deze fietsen zijn dan ook niet alleen van een zeer hoge kwaliteit maar zien er ook nog eens fantastisch mooi uit!

Elektrisch

Bent u op zoek naar een vakantiefiets met ondersteuning dan is ook dit zelfs mogelijk bij Koga. Zo hebben ze met de Koga E-Worldtraveller een fantastisch elektrisch model in de collectie. Met de techniek van de normale Worldtraveller is de elektrische in combinatie met het Bosch systeem betrouwbaar en perfect voor lange ritten.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

We hebben enkele modellen bij ons in de winkel staan. Bent u echt benieuwd naar het rijgedrag van deze fiets? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Wilt u nog veel meer weten over Koga? Kom snel bij ons in de winkel en onze verkopers
leggen u alles uit over de fiets waar u naar kijkt!

Vrijblijvend

Een proefrit maken?

Image
Vul dan onderstaande aanvraag in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op uw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vrijblijvend een proefrit aanvragen


Image

Wat kunt u verwachten

Fietsexperts met kennis van zaken

Unieke collectie
Service gericht, ook na uw aankoop
Heeft u nog vragen en wilt u graag persoonlijk contact?
Bel +31 (0)53 - 435 82 19