PEGASUS STADSFIETSEN


PEGASUS STADSFIETSEN

Als u op zoek bent naar een fiets die over een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding beschikt dan zijn Pegasus fietsen dit bij uitstek. Pegasus is een Duits merk en bovendien marktleider in Duitsland wat betreft fietsen.

Pegasus Salerno

De Pegasus Salerno is een fiets die uitermate geschikt is voor stadsgebruik en is erg populair voor jongens en meisjes die naar de middelbare school gaan. Zo is de fiets namelijk erg stabiel en degelijk. Bovendien beschikt de fiets over 7 versnellingen, verende voorvork en een naafdynamo. Hierdoor heb je een erg complete fiets voor relatief weinig geld.

Pegasus Tecaro SL

Bent u op zoek naar een fiets die beschikt over een sportief uiterlijk maar met het juiste comfort. Door de dikkere banden die zijn gemonteerd biedt de fiets meer comfort en stabiliteit op de weg. Daarnaast zorgt het lichte frame en onderdelen ervoor dat de fiets erg licht rijdt. De fiets is daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld lange fietstochten of woon-werkverkeer. De hydraulische schijfremmen bieden je dan weer de juiste remkracht en doseerbaarheid bij het remmen.

Pegasus Premio SL

Een onderhoudsvriendelijke fiets met een sportief uiterlijk, dat is de Pegasus Premio SL. Deze fiets zorgt door de riem voor een geruisloos karakter in de fiets en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast beschikt de Premio SL over hydraulische schijfremmen voor extra remkracht onder alle weersomstandigheden. De naafdynamo zorgt altijd voor de juiste verlichting wanneer je in het donker fietst. Verder biedt de verende voorvork en zadelpen extra comfort tijdens het fietsen.

Vrijblijvend

Een proefrit maken?

Image
Vul dan onderstaande aanvraag in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op uw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vrijblijvend een proefrit aanvragen


Image

Wat kunt u verwachten

Fietsexperts met kennis van zaken

Unieke collectie
Service gericht, ook na uw aankoop
Heeft u nog vragen en wilt u graag persoonlijk contact?
Bel +31 (0)53 - 435 82 19