GAZELLE STADSFIETSEN


GAZELLE ZODAT U BLIJFT FIETSEN

Gazelle Orange

Al jaren is de Gazelle Orange collectie een vaste waarde binnen de stadsfietsen lijn van Gazelle. Een fiets met een eigen stuur gedrag en comfortabele zit positie. De nieuwe Orange serie is een lichtgewicht maar toch stabiele stadsfiets voor de dagelijkste tocht van korte of lange afstand. De Gazelle Orange is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak om deze fiets vrijblijvend te proberen.

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix blinkt uit in zijn rijgedrag. Met deze licht rijdende stadsfiets rijdt u gemakkelijk een weekend tocht of de dagelijkse woon-werk afstand. Het hoogwaardige frame afgemonteerd met duurzame onderdelen zorgen ervoor dat u zorgeloos uw kilometers kunt rijden. De Gazelle Chamonix is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een proefrit maken op één van de Gazelle Chamonix modellen? Maak een afspraak met onze experts in de winkel.

Gazelle CityZen

De Gazelle CityZen is een sportieve stadsfiets uitgerust met een hoogwaardig en lichtgewicht frame. Deze wendbare stadsfiets brengt je moeiteloos naar je bestemming. De fiets is uitgerust met duurzame onderdelen waardoor u zorgeloos uw kilometers maakt. De Gazelle CityZen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een proefrit maken op één van de Gazelle CityZen modellen? Maak een afspraak met onze experts in de winkel.

Vrijblijvend

Een proefrit maken?

Image
Vul dan onderstaande aanvraag in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op uw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vrijblijvend een proefrit aanvragen


Image

Wat kunt u verwachten

Fietsexperts met kennis van zaken

Unieke collectie
Service gericht, ook na uw aankoop
Heeft u nog vragen en wilt u graag persoonlijk contact?
Bel +31 (0)53 - 435 82 19