TREK MADONE SLRMADONE

De Madone is een klasse apart. Hij is snel, licht, soepel en gemaakt om je alle voordelen te geven in snelheid en stuurgedrag. Van de meest verfijnde racefietsen ter wereld is de Madone de enige die een optimale mix biedt van geavanceerde aerodynamica, superieure rijkwaliteiten en onovertroffen integratie.

  • Madone
  • Madone-3

Geavanceerde aerodynamica

Zowel in de praktijk als in de windtunnel behoort de exclusieve Kammtail Virtual Foil buisvorm van de Madone tot de meest aerodynamische profielen ter wereld.

Superieure rijeigenschappen

De volledige geïntegreerde Madone IsoSpeed decoupler absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek, zodat je langer fit blijft.

Ongekende integratie

Elk element van de Madone is gericht op een ongekende mate van integratie waardoor de Madone de snelste en meest geavanceerde keuze op de weg is.

Ultralicht OCLV Carbon

Niemand kan beter overweg met carbon dan Trek. Dankzij ons OCLV-proces kunnen we een lichtgewicht racefiets bouwen met superieure rijeigenschappen en geavanceerde aerodynamische prestaties.

De Madone modellen:


tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Trek Madone? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

De Video

Bekijk ook nog even het gave filmpje van Trek over de Madone. Graag tot snel!