Image

Cannondale Synapse

 • SYNAPSE GEOMETRIE

  Door de iets langere balhoofdbuis, de langere wielbasis en de net iets vlakkere balhoofdhoek biedt de Synapse geometrie de ideale balans tussen een pure racehouding en zitcomfort. Perfect voor lange dagen in het zadel en vertrouwd stuurgedrag op alle soorten wegdek

 • SAVE PLUS

  Het SAVE PLUS microveersysteem is een driedelig systeem gevormd door de carbon lay-up, de achterste framedriehoek en voorvork, zadelpen en zitbuis. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos samenwerken om trillingen te verminderen, het stuurgedrag te verbeteren en het comfort te verhogen.

 • BB30A

  De zitbuis loopt assymetrisch uiteen voor een breder contactvlak met het nieuwe, 73 mm brede BB30A bottom bracket voor maximale stijfheid en minimaal gewicht.

 • BALLISTEC CARBON

  Ballistec is Cannondale’s eigen methode van hoge sterkte, hoge stijfheid carbon constructies. Het stelt Cannondale in staat om veilig de grenzen van lichtgewicht en comfort op te zoeken terwijl de stijfheid en het rijgedrag superieur blijven. Het Ballistec carbon geeft het frame tevens zijn duurzaamheid en levenslange garantie op het frame!

 • 28 MM BANDEN

  De bredere banden die te vinden zijn op de Synapse-modellen, bieden meer comfort, zijn beter geschikt voor verschillende soorten wegdek en verminderen de kans op lek rijden. De bredere banden hebben ook een lagere rolweerstand!

 • SCHIJFREMMEN

  De voor schijfremmen geschikte frames zijn voorzien van een compleet herzien carbon lay-up om de krachten te kunnen opvangen die gepaard gaan met schijfremmen. Tegelijkertijd blijft het comfort van de Synapse bewaart.

'Perfecte mix tussen race, comfort en subliem stuurgedrag'

Cannondale Synapse

Wat je ook beweegt om te gaan fietsen, de nieuwe Synapse is de perfecte mix tussen race, comfort en subliem stuurgedrag. Grind, kasseien of asfalt het maakt niets uit en is allemaal onderdeel van het avontuur. De speciale geometrie zorgt voor een perfecte houding en subliem rijgedrag.

Modellen in de Synapse Carbon serie