Cannondale SuperSixSuperSix EVO

Een pure volbloed racemachine! De vorige SuperSix EVO werd al meerdere malen uitgeroepen tot 'beste fiets ter wereld' de nieuwe SuperSix EVO is nog lichter, comfortabeler en stijver. De SuperSix EVO is nu Ook voorzien van aero-kenmerken Tot 30 mm banden kunnen op de SuperSix EVO gemonteerd worden.

SuperSix EVO Frame

Het frame van de Cannondale SuperSix EVO is het beste race carbon frame dat momenteel te koop is. Cannondale heeft met de SuperSix EVO meerdere prijzen voor beste racefiets in de wacht gesleept. Het frame is licht (1400 gram inclusief vork), stijf, aerodynamisch en comfortabel. De SuperSix Evo beschikt over steekassen die bijdragen aan de stijfheid van de fiets.

SAVE SystemBar

De nieuwe SuperSix Evo maakt gebruik van Cannondale haar eigen ontwikkelde KNØT Save SystemBar. Dit is een Aero stuur in combinatie met stuurpen dat tot 8 graden te kantelen is.

Aero

De nieuwe SuperSix EVO is 21% meer aerodynamisch dan zijn voorganger.

Hi-MOD of Standaard MOD

Cannondale maakt op de top modellen van de SuperSix EVO gebruik van Hi-MOD Carbon, dit carbon is lichter en bij het produceren van het frame wordt minder lijm gebruikt en meer carbon.

De SuperSix EVO modellen:


tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Cannondale Supersix? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

De Video

Bekijk ook het filmpje over de Supersix. Graag tot snel!

"Een verbazingwekkende mix van stijfheid, gewicht, comfort en aerodynamica"