CannondaleCaad OptimoOptimo

De volledig vernieuwde CAAD Optimo is de perfecte instapfiets. Met een geometrie en uitrustingskenmerken die rechtstreeks zijn afgeleid van de machtige CAAD12, zullen zijn racewaardige prestaties en prettige prijskaartje ervoor zorgen dat je in no-time verslaafd raakt aan fietsen.

Exceptioneel prestatiegericht alluminium

De SmartForm C2 Aluminium-constructie van de CAAD Optimo is ontworpen met behulp van het Tube Flow Modeling-ontwerpproces. Het resultaat is een lichtere fiets met een beter rijgevoel dan veel van de aluminium topmodellen van de concurrentie.

Elite race geometrie

Met exact dezelfde geometrie als de CAAD12 en de SuperSix EVO, geeft de CAAD Optimo je een racewaardige handling en dito zitpositie.

Rij soepeler met SAVE

Flexibele zones in de achterste framedriehoek en de vork absorberen de schokken en geven een beter comfort en meer controle.

Meer remkracht dus harder rijden

De CAAD Optimo Disc-frames zijn speciaal ontworpen om de voordelen van schijfremmen te benutten. Door de betere doseerbaarheid en controle geven schijfremmen niet alleen méér remkracht, ze geven ook BETERE remkracht.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Trek Madone? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

Modellen in de Caad Optimo serie

"Caad optimo, waar prestaties beginnen"