CANNONDALE RACEFIETSEN

Image

SYSTEMSIX

Dit volledig system-integrated ontwerp geeft u in elke situatie zulke enorme adrenaline-kicks, dat zelfs de ’need for speed’ van de meest fanatieke die-hard wordt bevredigd.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

SUPERSIX EVO

De nieuwe SuperSix EVO is de meest geavanceerde racefiets die ooit is gemaakt! De balans tussen explosieve stijfheid, superscherp stuurgedrag, aerodynamica en lage gewicht geven op alle fronten het beslissende voordeel.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

SYNAPSE

De vernieuwde Cannondale Synapse gemaakt voor de lange dagen in het zadel. Een perfecte combinatie van comfort, stijfheid en snelheid zorgen voor het ultieme rijgedrag in deze endurance bike.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

CAAD OPTIMO

De volledig vernieuwde CAAD Optimo is de perfecte instapfiets. Met een geometrie en uitrustingskenmerken die rechtstreeks zijn afgeleid van de machtige CAAD12, zullen zijn racewaardige prestaties en prettige prijskaartje ervoor zorgen dat je in no-time verslaafd raakt aan fietsen.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

CAAD 13

Het nieuwe aluminium! Cannondale herdefinieert, met de CAAD13, de aluminium racefiets. De meest verfijnde aluminium racefiets die ooit gemaakt is, de CAAD13 is ongelofelijk licht, explosief stijf en onmogelijk stijf. De CAAD13 is de keus van echte kenners!

Bekijk model & uitvoeringen