TREK PROCALIBERTrek Procaliber Series

De schrik van alle andere mountainbike racebikes! De Trek Procaliber is terug om weer te gaan heersen! Een compleet nieuwe hardtail met Trek IsoSpeed technologie voor een soepel sturende en snelle mountainbike!

  • Madone
  • Procaliber

Trek Procaliber Frame

De Trek Procaliber is volledig vernieuwd, de geometrie is aangepast waar-door de rij-eigenschappen nog beter zijn in vergelijking met het oude mo-del. Dankzij IsoSpeed is het frame comfortabeler zonder dat u in moet leve-ren op snelheid, de iets luiere balhoofdhoek geeft de fiets een wenbaarka-rakter en dankzij de korte achterbrug blijft de Procaliber super snel!

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Trek Procaliber? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken
  • Procaliber onderdelen
  • Procaliber
  • Procaliber

Trek Procaliber Onderdelen

De Procaliber familie begint bij de 9.5 en gaat tot de 9.8. Trek maakt ge-bruik van groepen van Shimano en Sram de voorvorken zijn van Rock-Shox of van FOX. Trek heeft met Bontrager een perfecte partner in huis voor het maken van hoogwaardige onderdelen zoals wielen, sturen, zadel-pennen, cranks etc ook bij de Procaliber serie wordt hier gebruik van ge-maakt. Zoekt u een Procaliber? dan bent u bij Ten Tusscher op het juiste adres.

Modellen in de Procaliber serie

Waarom een fiets aanschaffen bij ten Tusscher?


Ten Tusscher staat voor topkwaliteit Fietsen. Onze vestigingen in Enschede en Almelo hebben ieder zo zijn specialisten voor u klaar staan, zodat u altijd de juiste aandacht krijgt. Bij ons vindt u de volgende top merken: Cannondale, Trek, KOGA, Giant, Santos, Idworx, Riese & Müller en nog veel meer! Wij ruilen natuurlijk uw fiets in en kunt u gebruik maken van onze uitstekende service. Kom snel een kijkje nemen in één van onze prachtige winkels.


Deskundig advies

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundig en kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Wij hebben voor elke fiets een specialist klaar staan.

Ruime keuze high end fietsen

Of het nou gaat om een racefiets, gravelbike, mountainbike of elektrische fiets. Samen met onze collega’s kijk je naar de juiste opties. Op deze manier gaat de fiets 100% gaat bevallen.

Bikefitting

Een short-fit (t.w.v. € 115,-) voeren wij kosteloos uit bij geselecteerde racefietsen en mountainbikes.

50 jaar ervaring!

Met meer dan 50 jaar ervaring is Ten Tusscher de specialist in fietsen, service, onderhoud en accessoires..

Altijd vervangend vervoer

Wij vinden het heel belangrijk dat u kunt blijven fietsen als uw fiets bij ons voor onderhoud staat. Daarom krijgt u van ons altijd gratis een leenfiets mee, of dat nou een stadfiets of E-bike is.

Twee prachtige Vestigingen

Met twee mooie locaties in
Enschede en Almelo