TREK MOUNTAINBIKETrek mountainbike collectie verkrijgbaar bij Ten Tusscher fietsenwinkel in Almelo of Enschede.

Image

PROCALIBER

De schrik van alle andere mountainbike racebikes! De Trek Pro Caliber is terug om weer te gaan heersen! Een compleet nieuwe hardtail met Trek IsoSpeed technologie voor een soepel sturende en snelle mountainbike!

Bekijk model & uitvoeringen
Image

SUPERCALIBER

De perfecte combinatie van een hardtail en een full-suspension mountainbike, dat is wat Trek met de Supercaliber heeft ontwikkeld.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

X-CALIBER

Efficiëntie en ervaring, de Trek X-Caliber is verslavend. Race over trails en verbeter uw techniek met de X-Caliber! Geweldig voor alle mountainbike ritten die u op de planning heeft!

Bekijk model & uitvoeringen
Image

FUEL EX

De meest geliefde mountainbike ter wereld krijgt een extra dosis veelzijdigheid. Met meer veerweg, een agressievere geometrie en de keuze uit 29"of 27.5 Plus-opties, is de Fuel EX de favoriete allrounder voor alle soorten rijders.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

TOP FUEL

De Trek Top Fuel is de snelle, veelzijdige keuze voor de kenner! Verfijnd en doordrenkt met de nieuwste technologie, om deze full-suspension nog harder te laten gaan! Dubbel zo stijf om u nog beter over de trails te laten vliegen!

Bekijk model & uitvoeringen
Image

POWERFLY

De Powerfly is het toppunt van beproefde Trek mountainbike-technologie in combinatie met de beste e-MTB-technologie. Dit is een uiterst breed inzetbare mountainbike met trapondersteuning die u meer power en meer mogelijkheden geeft.

Bekijk model & uitvoeringen
 
Image

MARLIN

Een prestatiegerichte en onklopbaar rijgevoel, maken de Marlin tot de perfecte mountainbike! Licht en snel de Marlin is van alle markten thuis. Uw rit al gepland op de nieuwe Trek Marlin?

Bekijk model & uitvoeringen

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Trek Mountainbikes? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken