GIANT MOUNTAINBIKES


Image

GIANT FATHOM

Deze compleet nieuwe 29er mixt de efficiëntie van een klassieke hardtail met een moderne, doelgerichte framegeometrie. Het resultaat is een vertrouwd rijgevoel voor een breed aantal XC-ondernemingen. Met de grotere 29 inch-wielen geeft de Fathom 29 rijders een extra dosis stabiliteit. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame heeft een 69 graden balhoofdhoek die speciaal afgestemd is op de 29er wielen en een 100 mm geveerde voorvork. u krijgt dus optimale kracht en efficiency op de beklimmingen en totale controle op de afdalingen.

Bekijk model & uitvoeringen

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de Giant Modellen 2021?
Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

GIANT XTC ADVANCED

Deze splinternieuwe hardtail geeft u oneindige mogelijkheden voor offroad-avonturen door zijn handgemaakte lichtgewicht frame van Advanced-grade composite. In zijn 27.5+ vorm, is hij perfect voor avontuurlijke singletrack-trektochten. Door de volumineuze 27.5+ banden kunt u over rotsen, zand en zelfs sneeuw glijden. Hij kan ook worden omgebouwd tot een race-georiënteerde 29er of tot een speelse singlespeeder.


GIANT ANTHEM

Er is twee jaar gewerkt aan deze uitbreiding van de legendarische Anthem-serie. Het hoofdframe is gemaakt van superlicht Advanced-grade composite en biedt 90 mm soepele veerweg, terwijl aan de voorzijde een 100 mm voorvork actief is. Het resultaat is een vuurspuwende XC-machine die pure snelheid en controle uitstraalt.


Bekijk model & uitvoeringen

GIANT TERRAGO

Een perfecte mountainbike om te starten met fietsen. Goede onderdelen met een hoge kwaliteit frame die perfect over de singletracks stuurt.

Bekijk model & uitvoeringen

GIANT TALON

Het lichtgewicht ALUXX aluminium Talon-frame heeft een klassiek offroad-ontwerp dat een upgrade heeft ondergaan met de beproefde 29er wieltechnologie van Giant. Het ontwerp van het hardtail-frame is geoptimaliseerd voor de wielmaat en een 100 mm geveerde voorvork. Dit is de ideale keuze voor enthousiaste offroad-rijders die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde mix van snelheid en controle op de trails.

Bekijk model & uitvoeringen

GIANT TRANCE

Dit is een trailbike die in de meest uitdagende omstandigheden er bovenuit steekt. Het frame is gemaakt van lichtgewicht, maar toch supersterk en stijf ALUXX SL aluminium. De verbeterde Maestro achtervering heeft een demper met een trunnion-mount en een Advanced Forged composite rocker-arm om grote en kleine oneffenheden te absorberen.

Bekijk model & uitvoeringen

GIANT FATHOM E+

De Fathom E+ is een geweldige fiets voor XC- en singletrack-terrein. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame en de trail-vriendelijke geometrie helpen u om meer van het trailrijden te genieten dan ooit tevoren. De SyncDrive Sport motor geef soepele en directe ondersteuning om heuvels en technisch terrein te overwinnen. Het EnergyPak is in het frame geïntegreerd en kan zijdelings worden verwijderd om op te laden. En u kunt al uw instellingen eenvoudig beheren met de fraaie, gebruiksvriendelijke RideControl ONE setup.


GIANT ATX

De ATX is nauw verwant aan de Giant XC- en trailbikes. Hij heeft het kenmerkende vlakke stuur en de 100 mm geveerde voorvork van een traditionele XC-mountainbike. Het lichtgewicht ALUXX aluminium frame heeft een comfortabele geometrie meegekregen voor uitdagend terrein en dat voegt iets extra's toe aan zijn stevige persoonlijkheid. De ATX wordt bovendien uitgerust met 27.5" wielen. Krachtige schijfremmen geven u een vertrouwde handling, ongeacht de weersomstandigheden. Met de geïntegreerde bevestigingen kunt u eenvoudig dragers en spatborden monteren voor avontuurlijke ritten.


GIANT TRANCE E+

De SyncDrive Pro motor geeft de Trance E+ Pro een stevige 80 Nm koppel en 360 procent instelbare ondersteuning via de nieuwe Giant E-bike app. Met 140 mm soepele Maestro-vering aan het achterwiel, 150 mm voorvering en een framegeometrie die is afgestemd op 27.5-wielen, is dit een volledig nieuwe manier om technische singletrack te overwinnen. Geniet van E-bike-rijden op de manier zoals u dat wilt.