CANNONDALE SCALPEL SISCALPEL SI

Deze dual-suspension XC-MTB is gebouwd voor ruig en ongepolijst modern crosscountry-racen. Hij is extreem licht en stijf voor heerlijk soepel klimmen en gecontroleerd afdalen.

  • scalpel-si-1
  • Scalpel-si-3

Fantastische Tractie

Dankzij de gepatenteerde Cannondale Ai offset-aandrijving gaat het klimmen makkelijker en het sturen soepeler, zonder verlies van bandenvrijheid of beperking in de keuze van je versnellingssysteem.

Wendbaarheid en stabiliteit gecombineerd

Gebouwd voor XXC OutFront stuurgeometrie garandeert stabiliteit en controle op steile afdalingen en belooft snel en wendbaar stuurgedrag op alle andere momenten.

De nieuwe Lefty voorvork

Geniet van een soepele mountainbike-ervaring met uiterst nauwkeurig stuurgedrag dankzij de onverslaanbare functionaliteit van de gloednieuwe Lefty Ocho voorvork, terwijl je ook het voordeel hebt van de OutFront stuurgeometrie dankzij de speciaal aangepaste vork-offset.

Moderne XC-Geometrie

Korte liggende achtervorken voor tractie en wendbaarheid, vlakke balhoofdhoek voor stabiliteit bij hoge snelheid en een krappe naloop voor wendbaarheid bij lage snelheid vormen samen een spot-on XXC-rijervaring.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Ben je benieuwd naar het rijgedrag van de nieuwe Scalpel SI? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

De Video

Bekijk ook nog even het gave filmpje van Cannondale over de Scalpel SI. Graag tot snel!