CANNONDALE MOUNTAINBIKES

Image

F-SI

F-Si heeft altijd de grenzen verlegd van wat een XC hardtail kan, de nieuwe F-Si gaat hier harder en verder in dan ooit. Geen enkele andere hardtail daalt zo snel, klimt zo behendig, trapt harder of is soepeler. Met de buitenaardse prestaties van de nieuwe Lefty Ocho, heb je een geheel nieuw niveau van XC-mogelijkheden. Op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de geobsedeerde XC’ers.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

SCALPEL SI

Goed, beter, best. Dat is wat Cannondale gedacht moet hebben toen ze dit wapen ontwikkelden! Ze hadden al goede Scalpels, deze Scalpel is de beste! Strakker dan een hardtail en stabieler dan ooit te voren. De nieuwe Cannondale Scalpel SI heeft alles wat je van een hardtail verwacht maar dan als full-suspension! Harder de berg op en nog harder naar beneden!

Bekijk model & uitvoeringen
Image

MOTERRA

Dit is het echte mountainbiken — Met super ondersteuning! geweldige handling, ongelofelijke stijfheid en gewichtsverdeling, de Moterra en Moterra LT laten je omhoog rijden als een speer.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

TRAIL

De fiets voor groot en klein. Verschillende wiel diameters maken deze fiets toegankelijk voor een breed prestatiegericht publiek! Een geavanceerd lichtgewicht frame is jouw toegangskaart tot offroad speelplezier!

Bekijk model & uitvoeringen