CANNONDALE MOUNTAINBIKES

Image

F-SI

F-Si heeft altijd de grenzen verlegd van wat een XC hardtail kan, de nieuwe F-Si gaat hier harder en verder in dan ooit. Geen enkele andere hardtail daalt zo snel, klimt zo behendig, trapt harder of is soepeler. Met de buitenaardse prestaties van de nieuwe Lefty Ocho, heeft u een geheel nieuw niveau van XC-mogelijkheden. Op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de geobsedeerde XC’ers.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

SCALPEL

Goed, beter, best. Dat is wat Cannondale gedacht moet hebben toen ze dit wapen ontwikkelden! Ze hadden al goede Scalpels, deze Scalpel is de beste! Strakker dan een hardtail en stabieler dan ooit te voren. De nieuwe Cannondale Scalpel SI heeft alles wat u van een hardtail mag verwachten maar dan als full-suspension! Harder de berg op en nog harder naar beneden!

Bekijk model & uitvoeringen
Image

MOTERRA

Dit is het echte mountainbiken — Met super ondersteuning! geweldige handling, ongelofelijke stijfheid en gewichtsverdeling, de Moterra en Moterra LT laten u omhoog rijden als een speer.

Bekijk model & uitvoeringen
Image

TRAIL

De fiets voor groot en klein. Verschillende wiel diameters maken deze fiets toegankelijk voor een breed prestatiegericht publiek! Een geavanceerd lichtgewicht frame is uw toegangskaart tot offroad speelplezier!

Bekijk model & uitvoeringen

TEN TUSSCHER BIKEFIT

Maak een afspraak

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de winkel. Wij zorgen ervoor dat er een expert voor u klaar staat om u alles over onze Bikefit te vertellen. Op deze manier bent u er zeker van dat wij voor u klaar staan en kunt u zich voorbereiden op eventuele vragen.

Samen met u kijken wij graag naar de ideale afstelling van uw fiets.
De koffie staat klaar!

tentusscher-stripe

Lees meer
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Kies de datum waarop u graag wil langs komen. (let op; op Maandag, Zondag en Feestdagen zijn wij gesloten).
  • :