Image

Trek T Series

 • Sportieve benadering

  De fietsen in de T-Series hebben hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frames. Ze zijn uitgerust met interne kabelgeleiding en andere kenmerken die ook te vinden zijn op onze prestatiegerichte sportfietsen.

 • Lichtgewicht

  Bij elke fiets in de T-series zijn de onderdelen zorgvuldig uitgezocht om een lichtgewicht ontwerp te creëren. Dat garandeert dat de fiets snel en van hoge kwaliteit is!

 • Nederlands ontwerp

  Fietsen uit de T-Series zijn ontworpen in Nederland en worden in Duitsland gemaakt. Voor en door fietsers.

 • Veelzijdigheid

  De T-Series is extreem veelzijdig: een lichte, snelle, sportieve fiets voor forenzen, of een capabele, comfortabele partner op lange toerritten.

 • Alleskunner

  De Trek T Series biedt comfortabele, soepele fietsen voor elke smaak en voor elk doel. Kies er eentje voor toertochten, eentje om boodschappen te doen, eentje om mee door de stad te rijden, of om mee naar school te gaan... De T Series kan het gewoon allemaal.

Lichtgewicht met racetechnologieën..

Trek T serie

De ‘gewone’ fiets van tegenwoordig! De Trek T-Serie kan het allemaal, een dagtochtje, boodschappen achterop meenemen of er mee naar school gaan. De Trek T-Serie biedt een comfortabel rijgedrag met een efficiënte race gebaseerde kracht overbrenging!

Modellen in de T serie

Zoeken

Zoeken

Filter

Filter
Sorry, no products found.