KOGA STAD & HYBRIDE FIETSEN


Sublieme KWALITEIT

KOGA, het merk van Nederland op het gebied van lichte stads- en toerfietsen. Sublieme kwaliteit gecombineerd met een prachtig uiterlijk van de fiets. Met de vele modellen van de F3 en de Venya biedt KOGA altijd het model dat bij u past! Onze ruime voorraad Koga fietsen is te bekijken in onze vestiging in Almelo.

F3

De Koga F3 is niets minder dan de perfecte toerfiets voor woon-werkverkeer en lange fietstochten. De Koga F3 staat bekend als een lichte stads- hybridefiets en daarom zeer populair bij fietsers die snel en licht willen fietsen. Zowel verkrijgbaar in een derailleur- als naafversnelling, mocht u nog minder onderhoud willen biedt Koga zelfs nog een fantastische F3 aan met Gates riem.

Venya

Wilt u iets minder sportief zitten dan op de Koga F3 maar wel een lichte en snelle fiets dan is de Koga Venya de ideale keuze voor u. De Koga Venya biedt een wat comfortabelere houding aan en die ten opzichte van de F3 over hydraulische velgremmen beschikt. Ook de Koga Venya is verkrijgbaar in een lichte derailleur uitvoering of riem of dichte kettingkast uitvoering voor minder onderhoud. Net als bij vele Koga fietsen biedt de Venya u comfort door de geweldige Feathershock vering die Koga zelf heeft ontwikkeld.

Sublieme afwerking

Koga is een merk die u de hoogste kwaliteit wil bieden, dit is dan ook de reden waarom ze hun fietsen fantastisch afwerken door de lasnaden mooi glad af te werken. Bovendien worden kabels altijd mooi afgewerkt door het frame voor een zo clean mogelijke look.

Feathershock

De Koga Feathershock voorvorkvering is een geweldige innovatie van Koga om comfort te bieden maar wat vele malen lichter is dan een standaard voorvorkvering die in de meeste fietsen wordt gemonteerd. Door de Feathershock vering krijgt de fiets een nog mooiere uitstraling.

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

U bent welkom de Koga modellen bij ons in de winkel te bekijken. Bent u echt benieuwd naar het rijgedrag van deze fiets? Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Waarom een fiets aanschaffen bij ten Tusscher?


Ten Tusscher staat voor topkwaliteit Fietsen. Onze vestigingen in Enschede en Almelo hebben ieder zo zijn specialisten voor u klaar staan, zodat u altijd de juiste aandacht krijgt. Bij ons vindt u de volgende top merken: Cannondale, Trek, KOGA, Giant, Santos, Idworx, Riese & Müller en nog veel meer! Wij ruilen natuurlijk uw fiets in en kunt u gebruik maken van onze uitstekende service. Kom snel een kijkje nemen in één van onze prachtige winkels.


Deskundig advies

Onze medewerkers zijn technisch zéér deskundig en kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Wij hebben voor elke fiets een specialist klaar staan.

Ruime keuze high end fietsen

Of het nou gaat om een racefiets, gravelbike, mountainbike of elektrische fiets. Samen met onze collega’s kijk je naar de juiste opties. Op deze manier gaat de fiets 100% gaat bevallen.

Bikefitting

Een short-fit (t.w.v. € 115,-) voeren wij kosteloos uit bij geselecteerde racefietsen en mountainbikes.

50 jaar ervaring!

Met meer dan 50 jaar ervaring is Ten Tusscher de specialist in fietsen, service, onderhoud en accessoires..

Altijd vervangend vervoer

Wij vinden het heel belangrijk dat u kunt blijven fietsen als uw fiets bij ons voor onderhoud staat. Daarom krijgt u van ons altijd gratis een leenfiets mee, of dat nou een stadfiets of E-bike is.

Twee prachtige Vestigingen

Met twee mooie locaties in
Enschede en Almelo
Vrijblijvend

Een proefrit maken?

Image
Vul dan onderstaande aanvraag in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op uw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vrijblijvend een proefrit aanvragen


Image

Wat kunt u verwachten

Fietsexperts met kennis van zaken

Unieke collectie
Service gericht, ook na uw aankoop
Heeft u nog vragen en wilt u graag persoonlijk contact?
Bel +31 (0)53 - 435 82 19