GAZELLE
STAD/HYBRIDE


Gazelle Stads- en Hybridefietsen

De Ultimate serie van Gazelle is de topcollectie van Gazelle en biedt een erg hoogwaardig frame gecombineerd met de juiste onderdelen. Het verschil met een standaard Gazelle is vooral dat het frame lichter, stabieler en stijver is. Hierdoor zal het rijgedrag sterk verbeteren ten opzichte van een normaal frame. Hieronder leggen we de verschillende type fietsen uit.

Gazelle Ultimate S8

Deze Gazelle Ultimate S8 kenmerkt zich als een erg sportieve fiets met erg weinig onderhoud. Het is dan ook niet voor niets dat dit een erg populaire fiets is voor woon-werkverkeer of lange tochten. De Gazelle Ultimate S8 beschikt namelijk over een riem (belt) voor een geruisloze fiets en minder onderhoud. Daarnaast zorgen de schijfremmen ervoor dat u onder alle omstandigheden de beste remmen hebt.

Gazelle Chamonix T27 – T30

Voor een comfortabele fiets waarmee u lange afstanden kunt fietsen is de Gazelle Chamonix erg geschikt. Zo is deze verkrijgbaar in een 27 en 30 versnellingsuitvoering. Door zowel de verende voorvork als zadelpen zijn de fietsen erg comfortabel. Het grootste verschil tussen de T27 en T30 zit hem in het remsysteem. De T27 wordt uitgevoerd met V-Brake en de T30 wordt uitgevoerd met de krachtige hydraulische velgremmen.

tentusscher-stripe

Bosch e-tube

Elektrische fietsen worden elk jaar fraaier. Bosch heeft een nieuwe accu ontwikkeld die fraai verwerkt kan worden in het frame. Hierdoor biedt het fietsfabrikanten nieuwe mogelijkheden voor accu integratie. De accu is enkel beschikbaar in een 500Wh uitvoering.

Interesse?

Mocht u interesse hebben in één van deze fietsen, kom dan gerust langs bij ons in de winkel zodat u bijvoorbeeld een proefrit kunt maken op één van de modellen.