Image

Cannondale Tesoro Series

  • Volgepakte prestaties

    Het is niet het typische trage, zware werkpaard voor transport in de stad. In tegendeel, de Tesoro is een hoogwaardige volbloed superforens.

  • Save micro suspension technologie

    Cannondale SAVE micro-suspension-technologie is het belangrijkste trillings- en schokabsorberende systeem in de fietsindustrie. SAVE maakt gebruik van technisch ingebouwde flexibiliteit in het frame en de vork om niet alleen de voelbaarheid van trillingen te verminderen, maar ook om het contact van de banden met de ondergrond te verbeteren. Het resultaat is dat Cannondale frames die zijn uitgerust met SAVE-technologie, sneller over oneffenheden rollen en onder alle omstandigheden zorgen voor een vertrouwd en neutraal stuurgedrag.

  • Tesoro

    Een comfortabele rechtop zitpositie en verstelbare stuur/stuurpen zorgen voor een prima zicht op de weg met een verstelbare reikwijdte voor vertrouwenwekkend remmen en sturen.

‘Het is niet het typische trage, zware werkpaard voor transport in de stad. In tegendeel, de Tesoro is een hoogwaardige volbloed superforens.’

Cannondale Tesoro

De modernste stadsfiets! Een zeer compleet uitgeruste en prestatiegerichte fiets om met plezier aan te komen op de bestemming! De Cannondale Tesoro is volgeladen met prestaties!

Modellen in de Tesoro serie