Image

Cannondale Quick

 • Zorg dat je gezien wordt

  De graphics van de Quick hebben heldere 360° refl ecterende elementen voor net dat beetje extra veiligheid.

 • Comfort staat bovenaan

  Verbeterde SAVE Micro-Suspension in de achterste framedriehoek, plus ergonomische handvatten en pedalen geven de rijder een comfortabel en gecontroleerd gevoel

 • Vertrouwde controle

  De OutFront stuurgeometrie maakt de Quick zo stabiel, zo vertrouwd aanvoelend en zo heerlijk om te rijden, dat je gewoon vergeet dat je aan het fitnessen bent.

 • Lichter is beter

  Geheel volgens Cannondale-tradities, zijn de Quick-fi etsen de lichtste in hun klasse. Gemakkelijker vooruit te trappen, gemakkelijker op te tillen, gemakkelijker om verliefd op te worden!

 • Smart sizing

  Zowel de Quick als de Quick SL-frames hebben een nieuwe geometrie waardoor je gemakkelijker bij het stuur kunt. Alle framematen hebben consistente stappen in de stack (stuurhoogte) en reach (stuurbereik) zodat het vinden van de juiste zitpositie heel gemakkelijk is.

“Fiets voor je gezondheid”

Cannondale Quick

Hier begint het allemaal mee. Als jij besluit om je eigen fi tness-revolutie te beginnen. Als jij besluit om je lijf aan te pakken in plaats van andersom. Als jij bepaalt waar het naartoe moet. Je reis start hier, met het comfort, het vertrouwen en de snelheid van de gloednieuwe Quick. Start de cyclus.

Modellen in de Quick serie